Ero ISTJ ja INTJISTJ vs INTJ

Ihmiset ovat vaihtelevia persoonia. Jotkut ovat syntyneet mukavaa. Jotkut ovat syntyneet keskiarvo. Tiettyjen persoonallisuus teorioita, ihmiset voivat aina löytää itsensä kiinni hyvin erityinen persoonallisuuden piirre. Tämä piirre sopii heille täydellisesti ja kuvataan, miksi ja miten ne toimivat ulos. Nämä persoonallisuuden kehittämä psykologit ja lääkärit voivat auttaa ihmisiä vastaamaan omia kysymyksiä koskien itse. Psykologia mielen suuresti upotettu näitä käsitteitä täysin selittää, miksi henkilö on, miten ne ovat.

Aikakaudella toisen maailmansodan, kaksi naista, joka on äiti ja toinen on tytär (Ms Myers ja Ms. Briggs) kehitti ja julkaisi kirjan 16 persoonallisuuden. He tekivät tämän, jotta naisille voidaan arvioida, minkä tyyppinen työtä he ovat mukava työskennellä. Tunnistamalla tietyt dikotomioiden, ihmiset voivat tunnistaa millaisia ​​tiettyjen persoonallisuuden ne ovat. Tämä perustuu myös Carl Jung 's psykologia persoonallisuus.

Kaksi näistä 16 persoonallisuustyyppiä jotka käsitellään tässä artikkelissa ISTJ ja INTJ.
ISTJ on 'Sisäänpäin Sensing Thinking päätellen.' Se tunnetaan myös 'Duty toteuttajat.' Tämäntyyppisessä persoonallisuus, henkilö voi suorittaa tehtäviä erinomaisesti, koska hän on vahva tunne tehtäviä plus motivaatiota. Hän on enimmäkseen rauhallinen olento haluaa aina rauhan ja järjestyksen. Henkilö nauttii enimmäkseen yksin ja voi viettää paljon aikaa työstää tehtävän hän on erittäin kiinnostunut osoitteessa. ISTJ ihmiset ovat myös perfektionisti ja usein ei ole myötätuntoa muita ihmisiä 's tunteisiin. ISTJ ihmistä, yhteenvetona, ovat tehokkaita yksilöiden suuria mahdollisuuksia ja valmiuksia. Esimerkkejä uralle ISTJ ihmiset ovat: lääkäreitä, lakimiehiä, poliisi, etsiviä , yritysjohtajat, sotilasjohtajat, ja paljon muuta.

INTJ, toisaalta, on 'Sisäänpäin intuitiivinen ajattelu päätellen.' Se tunnetaan myös nimellä 'The Scientist.' He elävät läpi ajatuksia ja harkintaa. He ajattelevat, että pitkän aikavälin eikä lyhyellä aikavälillä. He myös nähdä asiat isompi näkökulmasta sijasta pieniä yksityiskohtia. Ne ovat kunnianhimoisia ihmisiä. Niillä on myös suuri määrä itseluottamusta. INTJ 's ovat mielellään ajatella itsestään sisällä mieltään kuin ajatella muita ja olla enemmän hellä. Ne ovat myös syntyneet johtajia omalla tavallaan. Ne ovat tehokkaita johtajia, jotka tekevät asioita objektiivisesti eikä subjektiivisesti tavalla, joka on ihanteellinen . Suuri uran tämäntyyppisen ihmiset ovat: tiedemiehet, insinöörit, professorit, ohjelmoijat, ja paljon muuta.Suurin ero ISTJ ja INTJ ihmisiä on tunnistava vs. intuitio osa, joka on toinen kirjain molemmat sanat. Vuonna ISTJ, he käyttävät tunnistus valmiuksia toimia tai päättää varma asia. Vuonna INTJ ihmiset, he käyttävät intuitioon kun ajattelua ja päätöksentekoa. Ne ovat myös nopeita ymmärtämään käsitteitä.

Yhteenveto:

1. ISTJ on keskittynyt enemmän tunnistava näkökohta sijasta intuitioon kun ajattelu ja päätettäessä asioista vastakohtana INTJ.
2. ISTJ tunnetaan myös nimellä 'Duty toteuttajat' kun taas INTJ tunnetaan nimellä 'The Scientist.'
3. ISTJ ihmiset tehdä tehtäviä kuin olisi seuraaja taas INTJ ihmiset luovat ideoita ihmiset hyötyvät aivan kuin johtaja.