Ero Antiikki ja vintageAntique vs Vintage

Ja vintage viittaa harvinainen kokoelma kohteita, jotka ovat satoja vuosia vanhoja ja jotka ovat ainutlaatuisia. Yksi voi törmännyt antiikki koruja, potteries ja paljon muita asioita. On museoautot, viinejä ja paljon muuta. Vaikka kaksi viittaavat vanhaa keräilyesineitä, se on vähän vaikeaa ymmärtää, ero näiden kahden välillä.

Antique viitataan usein asioita, jotka kerätään koska sen harvinaisuus, ikä, kauneus ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet. Antiikki ovat esineitä, jotka osoittavat ainutlaatuisuus heidän ammattitaito, muotoilu ja muita ominaisuuksia. Vintage tarkoittaa tiettyä asiaa tai esinettä, joka on ainutlaatuinen ja paras lajissaan tietyn ajan.

Siellä on aina kiistaa siitä, mitkä kohde pitäisi kutsua antiikki ja kumpi pitäisi kutsua vuosikerta. Kun tarkastellaan tässä esimerkissä välinen poikkeama ja vintage voi olla täsmällisempi. Hevos- tehdä vaunujen 1800. pidetään antiikki, koska se on vain jäänne kunniakas menneisyys. Mutta palautettu 1957 Chevrolet on vanhojen autojen, koska se liittyy tietyn auton tietyn ajan ja joka on paljon keräilijöiden vielä tänään.On vielä kiistaa koskien antiikki esineitä. Jotkut sanovat, että esineet, jotka ovat 100 vuotta vanhat voidaan kutsua antiikki, mutta jotkut sanovat esineitä, jotka ovat 50 vuotias voidaan kutsua antiikki.

Puhuttaessa Vintage termi on laajalti liittyy viinejä. Vuosikerta on peräisin ranskan sana, vendage, mikä tarkoittaa rypäleet poimitaan aikana tiettynä vuodenaikana. ? Antique tulee latinan sanasta, antiquus, mikä tarkoittaa vanhoja.

Yhteenveto:

Ja vintage viittaa harvinainen kokoelma kohteita, jotka ovat satoja vuosia vanhoja ja jotka ovat ainutlaatuisia.

Antique viitataan usein asioita, jotka kerätään koska sen ikä, harvinaisuus, kauneus ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet. Vintage tarkoittaa tiettyä asiaa tai esinettä, joka on ainutlaatuinen ja paras lajissaan tietyn ajan.

Jotkut sanovat, että esineet, jotka ovat 100 vuotta vanhat voidaan kutsua antiikki, mutta jotkut sanovat esineitä, jotka ovat 50 vuotias voidaan kutsua antiikki.

Vintage on termi, joka on laajalti liittyvät viinejä.