Ero Highschool ja CollegeHighschool vs College

Lukio ja college ovat koulutuksen eri tasoilla. Oppilaitos on ylempi koulutustaso ja se on ohitettuaan lukion että joutuu college.

Katsokaamme joitakin eroja lukion ja yliopiston. Verrattaessa kahta, lukiokoulutuksessa on pakollista taas college koulutus on vain vapaaehtoista. Lisäksi lukiokoulutuksessa irtoaa mutta Korkeakouluopetuksen tulee kalliiksi.

Lukioissa, toiset ohjaavat opiskelijan 'aika. Yliopistolla on opiskelijoita, jotka hallita omaa aikaa. Lukiossa on oikea ohjausta opettajien ja vanhempien mutta korkeakouluissa, opiskelija on punnittava kaikki. In oppilaitokset, opiskelija itse on asetettava painopisteitä ja ottaa vastuun.

Verrattaessa akateemisen kauden lukion normaalisti on 36 viikkoa taas yliopistolla, ajanjakso on jaettu kahteen lukukauteen.Myös ero vahvuus opiskelijat majoitetaan luokissa. Lukiossa, suurin vahvuus on 35 kun taas se voisi olla 100 opiskelijaa college luokassa.

Tapauksessa, et menetä mitään, koska poissaolostasi luokassa, opettajat antaisi sinulle tietoa. Toisaalta, college professorit olettavat sinun kuilun luokkatovereilta. Lukion opettajat yrittävät levittää tosiasiat ja tietämyksen opiskelijat taas professorit haluavat opiskelijat syntetisoida tietoa itse. ? Voidaan sanoa, että on olemassa opetus ilmapiiri lukioissa taas on oppimisympäristö korkeakouluissa.

Nyt tarkastellaan testien, joudutaan usein testejä lukioissa jos sillä se ei ole kuin että korkeakouluissa. ? Lukioissa, opettajat voivat olla tarkastelun istunto, mutta se on harvinaista korkeakouluissa.

Yhteenveto

On opetus ilmapiiri lukioissa taas on oppimisympäristö korkeakouluissa.

Lukiokoulutuksessa on pakollista taas college koulutus on vain vapaaehtoista.

Lukiokoulutuksessa irtoaa mutta Korkeakouluopetuksen tulee kalliiksi.

Lukiossa on oikea ohjausta opettajien ja vanhempien mutta korkeakouluissa, opiskelija on punnittava kaikki. Oppilaitoksissa, opiskelija itse on asetettava painopisteitä ja ottaa vastuun.

Lukiossa, suurin vahvuus on 35 kun taas se voisi olla 100 opiskelijaa college luokassa.