Ero EGL ja GIA timanttejaEGL vs GIA timantteja

Timantit ovat yksi jalokivet maailmassa. Koska niiden arvon ja kauneuden, monet huijataan ostavat väärennettyjä timantteja tai eivät ole tietoisia, kuinka paljon arvo timantti on heillä.

EGL ja GIA ovat vain kaksi suosittua, laajalti tunnustettu ja käytetty laboratorioissa / virastot, joilla on asiantuntemusta ja valmiuksia kunnolla tutkia timantti. Molemmat virastot antaa raportin, joka sisältää yksityiskohtia timantti 's laatu ja ominaisuudet perustuvat niiden tarkastelun ja luokittelu.

'EGL' tarkoittaa 'Euroopan Gemological Laboratories' voittoa tavoittelematon organisaatio, kun GIA on lyhenne Gemological Institute of America. Sen sijaan GIA on voittoa tavoittelematon järjestö. Molemmat organisaatiot ovat saatavilla Yhdysvalloissa ja muissa 'timantti' kaupungeissa.
EGL perustettiin Euroopassa vuonna 1974. Samaan aikaan GIA perustettiin Amerikassa vuonna 1931.

Diamond tukkukauppiaat ja koru käyttää palveluja näiden kahden yrityksen luokitella niiden timantteja ja saada voittoja timantti 's ominaisuudet. Suurin ero kahden laboratoriot / virastojen on niiden pisteytysjärjestelmä. Sekä virastojen käyttää ja sisältävät samankaltaisia ​​tietoja, joka sisältää muodon, mitat, paino, syvyys prosenttiosuus, pöytä prosenttiyksikköä, vyö paksuus, culet koko, puola, symmetria, selkeys grade, väri laatu, fluoresenssi, kommentteja timantti, ja lopuksi juoni sisäisen ja ulkoisen sulkeumia.

Vuonna EGL raportti, kruunu ja paviljonki kulma lisätään alueilla tutkimus. Molemmat yhtiöt ylläpitää maine timanttiteollisuuden ja markkinoilla. EGL on väitetty antaa enemmän 'lievemmän' grade verrattuna GIA 's tiukempia luokittelu. Monet ääni niiden mielestä GIA on parempi, tarkempi, ja luotettava luokittelu verrattuna EGL ja muille yrityksille. Tämä maine teki GIA maailman 's johtava asiantuntija Gemmologia.

GIA myös paikkoja kalliimpi korko timantti verrattuna EGL. Toinen vertailu on, että GIA kestää kauemmin arvioida timantti (6-8 viikkoa) kun taas EGL raportti voidaan toteuttaa melkein kaksi viikkoa.EGL timantit myös myydä halvemmalla kuin GIA timantteja. EGL timantti voi myydä niin paljon kuin 15-20 prosenttia halvempaa kuin timantti GIA luokittelu. Hintaero on merkittävä näkökohta luokittelussa, ostaa tai myydä timantti.

Mitattuna niiden pisteytysjärjestelmä, molemmat yhtiöt eroavat värin ja selkeys luokkia.
Toinen epäjohdonmukaisuus yhtiöiden välillä on, että kun se tulee Borderline timantteja, GIA määrittää alemman luokan kun EGL tulee jakaa korkeamman asteen.

EGL on 12 paikkakunnalla ympäri maailmaa. Sen sijaan, GIA on 16 paikoissa. Jokainen EGL laboratorio / sijainti olemassa riippumatta (erityisesti EGL USA, joka sijaitsee New York, Los Angeles, Toronto, ja Vancouver). Standardit sisällä EGL laboratorioissa 'sijainti vaihtelee, kun GIA ylläpitää johdonmukaisia ​​standardeja kaikessa paikoissa.

Antamien raporttien molemmat yritykset ovat myös nimeltään eri tavalla. GIA merkit sen raportit joko Diamond Aineiston tai Diamond Report. Diamond Dossiers sisältää yleiset havainnot samalla Diamond Report tarjoaa tarkemman tuloksia ja tietoja. GIA myös inscribes laser tarra timantti 's vyö tai reunojen tunnistamista varten. Toisaalta, EGL tarrat raportteja mahdollisimman Diamond Sertifikaatit.

Yhteenveto:

1. EGL ja GIA suorittavat vastaavia palveluja yksityiskohtaisesti ja luokittelu timantteja yksittäisten timantti omistajille, timantti koru, ja timanttien tukkukauppiaat.
2. Suurin ero EGL ja GIA on luokitusjärjestelmä ja yrityksen maine. EGL on väitetty ole sallivaa ja vaihteleva taso, kun GIA on johdonmukainen ja tiukempi standardi.
3. EGL on voittoa tavoittelematon järjestö, kun GIA on voittoa tavoittelematon järjestö. EGL on 12 paikkakunnalla ympäri maailmaa toimivat itsenäisesti, kun GIA on 16 paikkakunnalla.
4. EGL kestää 2 viikkoa luokitella ja laatu timantti, kun GIA tekee samanlaisen palvelun 6-8 viikkoa. EGL timantit ovat myös 15-20 prosenttia halvempaa verrattuna GIA timantti.