Ero sertifikaatti ja MastersTodistus vs. Masters

Jos joskus aiot saavuttaa suurempia korkeuksia oman koulutuksen tikkaat, sitten yrittää lopettaa Master 's aste.? Varmasti tämä auttaa sinua saada laajempi tietopohja joidenkin käsitteiden voit päivittää teorian tasolla.? Kuitenkin olemassa joitakin muita koulutusohjelmia, jotka vain antavat sertifiointi.? mitä ovat nämä ohjelmat, ja miten ne eroavat standardin Master 'tutkinto?

Päällimmäisenä, niin sanottu Master 'tutkinto on koulutus määrin, että voidaan saavuttaa akkreditoitu yliopistossa tai korkeakoulussa, heti valmistumisen kandidaatin 's tutkinto.? Kulloisenkin kurssin aiot ottaa, ja myös riippuen koulutustaso tarvitaan Master 's aste yleensä span yksi-kolmevuosi valmistua.? Kuitenkin olemassa harvinaisia ​​tapauksia, joissa tämä aste voi saada in opintojen tasolla, joka koskee joissakin kouluissa Britanniassa? Muutamissa tapauksissa kuitenkin, jotkut toimielimet opiskelijat voivat ilmoittautua yhteisiin Bachelor-Master 's koulutusohjelmien, ja nämä edellyttävät, korkeintaan 5 vuotta. ? Tämä on lyhyempi reitti saamiseksi Master 's aste, eikä tavallinen 4-vuotta kandidaatin' s jonka jälkeen 1-3 vuotta Master 's.

Monet ihmiset haluavat saada tämän verran, koska se on joskus tarpeen kokopäiväistä työpaikkaa, kuin olisi kouluttajana erikoishoitoa liittyviä ammatteja, kuten hoitotyön.? Muut Master 'tutkinto haltijat ovat myös tyytyväisiä, koska he hyötyvät suhteellisesti korkeampi palkka verrattuna niihin, jotka saman linjan ammattia jotka vain päätyi Alempi.

Silti toiset pyrkiä koulumenestystä täyttämällä jatko todistus ohjelma vain.? Tällaiset opetussuunnitelman opettaa oppijat joitakin asiantuntemusta, mutta ensin on jo oltava läpäisi neljän vuoden perustutkintoa kurssin tai astetta.? Hyvä esimerkki on, kun joku haluaa oppia opetukseen, jotta hän voi ilmoittautua jatko todistus ohjelma, ja saada hänen oma opetus todistus.? Useimmat näistä kestää vain vuoden, ja jotkut voivat jopa olla paljon nopeammin, kuin yhden lukukauden vain.Joskus muut opiskelijat suorittavat jatko todistus ohjelma keinona arvioida, mitä he ottavat heidän jatko astetta.? Tässä tapauksessa ne vain ilmoittautua 3-4 luokkien arvosta luottoja jatko todistus ohjelmien sijaan että täysi isku Master 's kurssin.? Näissä luokissa ne puuttua tiettyjä aiheita, jotka käsitellään myös Master' s aste.? Siksi tämä antaa oppijoille eräänlainen painopiste; Esimerkiksi tietyissä aihepiireistä alle kansanterveyden sijaan täyttämällä koko Master 's tutkinto Public Health.? He täydentää tätä varten vain vuosi tai joskus vain yhden lukukauden.

1.? ? ? Master 's aste usein kestää kauemmin kuin jatko todistus ohjelma.