Ero Dating ja käyminenDating vs käyminen

'Dating' ja 'menossa' ovat kaksi asiaa joka tarkoitti jotain muuta sukupolven joka on saavuttanut vähintään 30-vuotiaita kuin nuoremman sukupolven, joka on lukiossa tänään, tai teini-ikäiset tänään, jotka ovat siirtymässä heidän 20s.

On havaittu, että tämän päivän 's sukupolvi, dating pidetään erittäin rento asia, jossa kaksi ihmistä tavata ja mennä ulos elokuvan tai välipaloja, tai ne täyttävät ostoskeskuksissa tai mennä ulos yleensä kanssa tai ilman ystäviä, yksittäin tai ryhmiä, ihmisten kanssa heidän valintansa. Today 's teini-ikäiset ja nuoret aikuiset liittyy paljon teknologiaa niiden dating; kutoma, kirjoittaminen toisilleen viestejä sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, flirttailee useita ihmisiä ovat kaikki mukana vuodelta. Treffit myös sitä tänään, että et välttämättä sitoutuneet sama henkilö. Yksi henkilö voi olla vuodelta kaksi-kolme ihmistä samaan aikaan, eikä ole painetta kaikenkattavina kanssa yhden olet menossa ulos. Nuoret aikuiset myös aloittaa vuodelta rennosti, jotta viettää aikaa yhdessä henkilön heidän valintansa. He viettävät aikaa ymmärtämisessä henkilö ja selvittämällä, onko tunteita mukana, joka voisi johtaa vakavampi sellainen suhde, jossa yksinoikeuden vaaditaan.

Dating on siinä vaiheessa, kun yksi henkilö, saamatta hyvin kiintyneitä toisen henkilön kanssa, arvioidaan heidän mahdollisuutensa vakavampi suhde. Kun asiat pitää treenata kahden ihmisen välillä, he saattavat haluta edetä seuraavalle tasolle, muuten on hajoamiseen. Ihmiset joko dump toisiaan tai erota suostumuksella ja päättää olla nähdä toisiaan enää.

Kun dating saavuttaa tietyn pisteen, kun molemmat ihmiset vuodelta ovat varmoja, että henkilö ne vuodelta merkitsee enemmän heille kuin vain päivämäärän, kun he ymmärtävät, että he eivät halua nähdä muita ihmisiä ja vain mennä ulos yksi henkilö, sitten suhde sanotaan ovat edenneet vaiheeseen, jossa kaksi ihmistä 'menossa' toistensa kanssa. Se viittaa vakavaa sitoutumista, jossa kaksi ihmistä mukana ovat yksinoikeudella keskenään ja enää nähdä muita ihmisiä. Täällä näkee muita ihmisiä tai juontavat muita ihmisiä voidaan harkita huijaaminen riippuen lausunnon sekä ihmisiä mukana.Ihmiset menossa keskenään pidetään pari ja ei pitäisi flirttailla muiden ihmisten kanssa. Niitä pidetään toisiaan 'kumppaneiden ja ovat vakava suhde, joka saattaa olla tai sitten ei treenata.

Yhteenveto: