Ero hygienia ja sanitaatioHygiene vs Puhtaanapito

Ihmiset tuhansia vuosia on kehittynyt olemasta ole niin tietoisia siitä puhtaudesta ympäristöstä jopa tietäen haitallisia vaikutuksia ja etuja, joita puhdas ja vihreä. Niinpä tänään, me ihmiset aina pyrkiä puhtaus. On selvää, että 'puhtaus on lähinnä jumaluutta.' Tämä on totta.

Käsitteet hygienian ja puhtaanapito on otettu käyttöön meille, koska olimme nuoria. Oikea hygienia on aina opettanut meille meidän opettajien, vanhempien ja lääketieteen ammattilaiset, kuten lääkärit, hammaslääkärit ja sairaanhoitajat. Onko eroja hygienia- ja sanitaatio? Olkaamme selville.

'Hygiene' määritellään kumulatiivinen joukko käytäntöjen koetaan ihmisryhmät olla matkalla kohti terveellistä elämäntapaa tai hyvää terveyttä. 'Puhtaanapito,' Toisaalta, määritellään miten ihmisillä edistää terveellistä elämäntapaa ja hyvää terveyttä estämällä ihmisen kosketuksiin jätteiden ja muiden mikro-organismien, jotka aiheuttavat sairauksia.

Lyhyesti, molemmat sanat on tarkoitettu ennaltaehkäisyyn ja terveyden edistämiseen. Hygienia liittyy usein ihmisen elimistöön. Käytämme sanaa 'hygienia' kehomme harjaamalla hampaita, kylvyssä, ja niin edelleen ja niin edelleen. Käsienpesu on myös osa hygieniaa ja pidetään yleistä varotoimenpiteenä estämään siirto mikro-organismeja.'Puhtaanapito,' Toisaalta, on ihmisten jätteitä, ympäristö- jätteet ja muita jätteitä. On olemassa erilaisia ​​puhtaanapito kuten perusjätevesihuolto on hoitaa ihmisen ulostetta, paikan päällä puhtaanapito, joka on tapa ihmiset hävittää ja hoitaa muut jätteen muodot, ruoka puhtaanapito mikä on oikea elintarvikkeiden käsittely, ympäristön puhtaanapito joka sijaitsee teollista puhtaanapito ja vastaavat, ja lopuksi, ekologinen sanitaatio joka yrittää kopioida miten luonto toimii kierrättämällä ihmisten ja eläinten jätettä käyttökelpoisempi muodossa materiaalia.

Käsitteet hygienia ja viemäröinti ovat tärkeitä ihmisten terveyttä sekä terveyden loput lajien tällä planeetalla. Meidän pitäisi huolehtia toisistaan. Meidän pitäisi myös olla vastuussa toisilleen. Koska meillä on vain yksi planeetta, niin me ihmiset pitäisi tehdä aloite tuo sovussa ja rauhassa meidän vihreä planeetta.

Yhteenveto:

1. 'Hygiene 'määritellään kumulatiivinen joukko käytäntöjen koetaan ihmisryhmät olla matkalla kohti terveellistä elämäntapaa tai hyvää terveyttä. 'Puhtaanapito,' Toisaalta, määritellään miten ihmisillä edistää terveellistä elämäntapaa ja hyvää terveyttä estämällä ihmisen kosketusta jätettä ja muita mikro-organismeja, jotka aiheuttavat
sairaus.