Ero Cygnus Knights ja ExplorersCygnus Knights vs Explorers

Cygnus Knights ja tutkimusmatkailijat ovat luonteeltaan 'tilauksia' saatavilla maplestory.

MapleStory
MapleStory on korealainen, 2D, puoli-vieritys, roolipeli, vapaa-to-play, online-moninpeli. Sen kehitti yhtiön Wizet. On olemassa monia eri versioita tästä pelistä saatavilla eri maissa. Peli on ilmainen, mutta joitakin merkkejä ja peli parannuksia voi ostaa 'Cash Shop.' Tässä moninpeli, pelaajat vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kautta kaupankäynnin, minipelejä, ja chattailuun. Kaikki merkit matkustaa tai vaeltaa ympäri 'Maple World' heidän taitojensa ja päihittämällä hirviöitä, jne. Pelaajat voivat jakaa palkintoja ja sidoksen osapuolten tappaa hirviöitä.

Cygnus Knights
Knights of Cygnus tai Cygnus Knights ovat luonteeltaan 'tilaa' lähes kaikissa maplestory peli versiot. Niitä pidetään haara Explorer luokkien alkuperäisen 5. Enimmäismäärä että saadaan kohdistettua Cygnus Knights on 120. Ne saavat 6 AP jokaisella tasolla ja 5 AP jälkeen taso 70 ja eteenpäin. Cygnus Knights on taito luettelo, joka on järjestetty uudelleen parantamiseksi tiettyjä töitä, jotka ovat edullisia, mutta joskus hyvät taidot otetaan pois liian. Heillä on enemmän työtä vaihtoehtoja ja laajempia taitoja lajikkeita kuin tutkimusmatkailijoita.

Niitä pidetään helpompaa merkkiä kun edetään johdonmukaisesti samalla nopeudella, mutta eivät pääse yli 120 tasoa. Cygnus Knights ovat erittäin hyviä merkkejä joku, joka on juuri aloittanut pelaa. Vaan nauttia koko potentiaalin pelin, yksi on päästä neljäs työpaikka etenemistä tasolla 120.

Merkit on viisi työpaikka tyyppiä; Dawn Warrior (Fighters), Blaze Wizard (Palo Wizard), Night Walker (Assassins), Thunder Breaker (Brawler), ja Wind Archer (Bowman).Explorers
Tutkimusmatkailijat ovat merkkejä, jotka voivat olla jopa 200 tasolle. He saavat 5 AP kullakin tasolla toisin kuin Cygnus Knights jotka saavat 6 AP. 'AP' tarkoittaa 'kyky pistettä.' Tutkimusmatkailijat voivat myös saada 3 SP tai 'taitopisteitä' jokaisella tasolla. Eri pelaajat ovat hyviä eri merkkejä, ja Explorers on erittäin suuri valikoima mahdollisia. Esimerkiksi jotkut pelaajat ovat hyviä merkkejä Bowman; jotkut ovat hyviä Assassins jne

Explorers alkaa Maple Island. Kun ne saavuttavat tason 10 tai 8 taikuri ne edistävät tärkeimmät 5 luokkaa. Nämä viisi luokkaa ovat; Soturi, varas, Magician, Bowman, ja Pirate. Kun nämä merkit saavuttavat eri luokkiin, taitojaan edistystä. Esimerkiksi varas saa 'Dual Blade' etenemistä saavuttamisesta tasolla 20.

Yhteenveto:

1. enimmäismäärä, joka saadaan kohdistettua Cygnus Knights on 120; Tutkimusmatkailijat ovat merkkejä, jotka voivat olla jopa 200 tasolle.