Ero ja yhteenvetoarviointi Formatiivinen vs yhteenvetoarviointi

Koska opiskelija, olen usein miettinyt, miksi meidän on otettava tietokilpailuja ja testejä matkan varrella keskusteluun meidän oppituntia. Lopussa laitteen, meillä on myös kattavampi ja kovemmin tutkimukset että meidän täytyy tutkia hyvin.

Nämä ovat itse asiassa työkaluja, opettajat käyttävät, jotta he voivat arvioida tavalla ymmärtää ja edetä opiskelija on tehnyt luokassa. Niiden avulla hän tietää, jos opiskelijat ovat hyötyneet hänen menetelmiä vai ei.

Ja yhteenvetoarviointi arviointien avulla hänet onko hänen menetelmät ovat tehokkaita välittää tiedon, että hän haluaa antaa oppilaille.

Formatiiviset Assessment

Formatiivinen arviointi on opetusväline käytetään päivittäin, miten paljon opiskelijat ovat oppineet ja kuinka paljon ne on vielä opittava. Tämä voidaan määrittää ja etätehtävä, tietokilpailuja ja luokan keskusteluja.

Heille annetaan useammin, mutta kuljettaa vähemmässä luokitusta paino, koska niitä käytetään vain määrittämään, mitkä alueet opettajan 'ohjeita ei ymmärtänyt opiskelijoiden ja kuinka paljon opettaja vielä opettaa heille.

Arviointi mahdollistaa opettajat tietää tehokkuutta oppimisen välineitä ja auttaa heitä muuttamaan menetelmiä ja löytää mitkä auttavat tehokkaammin oppilaat ymmärtämään, mitä keskustellaan luokassa.yhteenvetoarviointi

Yhteenvetoarviointi on opetusväline, joka arvioi opiskelijat sen pohjalta niiden suorituskyky ja on perusta määritettäessä edistymistä opiskelijan yksikkö, joka on keskusteltu ja koulun koko vuoden.

Sitä käytetään arvioimaan, ovatko opiskelijat ovat valmiita ottamaan osavaltion testejä ja antamaan tietoja edistymisestä julkisissa kouluissa, sen hallintohenkilöstön ja julkiset tai paikalliset virastot suhteessa politiikan koulutukseen.

Summatiivisen arvioinnit tehdään virallisesti ja voi olla muodossa tietokilpailuja, esseitä, testejä tai projekteja. Heille annetaan lopussa yksikkö määrittää, kuinka paljon opiskelija on oppinut koko opetus ja jos ne täyttävät akateemiset normit. Ne voivat myös auttaa opettajan löytää parempia opetusmenetelmiä käyttää, jos yhteenvetoarviointi tulokset eivät ole tyydyttäviä.

Yhteenveto:

1. arviointi annetaan useammin kuin summatiivisiin arviointeja.
2. arviointi ovat vähemmän muodollisia kuin summatiivisiin arviointeja.
3. arviointi käytetään määrittämään, kuinka paljon opiskelijat ovat oppineet ja mitä ne on vielä opittava, kun summatiivinen arviointeja käytetään määrittämään opiskelijan 'yleistä suorituskykyä tiettyä yksikköä.
4. arviointi mahdollistaa opettajien arvioida niiden opetusmenetelmiä ja tehdä muutoksia auttaa oppilaita ymmärtämään oppitunnin, kun taas summatiivinen arvioinnit mahdollistaa opettajien muuttaa hänen opetusmenetelmiä seuraavan kouluvuoden, jos opiskelijat eivät toimi hyvin.