Ero Kiusaaminen ja verkkokiusaaminenKiusaaminen vs verkkokiusaaminen

Kiusaaminen on teko suullisesti, henkisesti ja fyysisesti väärin toisen henkilön. Se ei ole kertaluonteinen tapahtuma vaan tapahtuu ajanjakson ajan keinona valvoa kiusaaja 's parempi kuin henkilö, joka hän on kiusaamista.
Se voidaan tehdä vain yksi henkilö tai ryhmä paikoissa, kuten työpaikoilla, koti, kirkko, yhteisö, ja kouluissa. Lapset ovat alttiimpia kiusaaminen, ja yli kymmenen prosenttia koululaisista kokevat kiusaamista koulussa.
Se tapahtuu yleensä käytävillä, kylpyhuoneet, koulubusseja, ja aikana ryhmätoimintaan. Se voitaisiin tehdä eristetyissä paikoissa, mutta se voi myös tapahtua jopa ihmisiä katsomassa. Se ei ole vain heidän ikäisensä että kiusaa koululaiset joskus jopa opettajat ja järjestelmän sitoutua hienovarainen väärinkäytöstä.
Kiusaaminen voi myös tapahtua työpaikoilla, sotilas, ja se on tehnyt myös verkossa käyttämällä teknologiaa, kuten tekstiviestejä kautta matkapuhelimet ja sähköpostit, tai pikaviestejä Internetin välityksellä.
Tätä kutsutaan verkkokiusaamista, joka on eräänlainen kiusaamisen joka on vaikea havaita, ja tekijä on vaikea erottaa, koska hän voi helposti aiheuttaa kuin joku muu. Se sisältää lähettämistä vihaa sähköpostiviestejä, uhat, seksuaalinen huomautuksia, ja lähettämistä vääriä asioita joku jotta nolata hänet.
Vaikka perinteinen kiusaaminen tapahtuu kasvotusten, eli uhri tietää henkilö, joka kiusaa häntä, cyber-kiusaaminen, kiusaaja voi salata henkilöllisyytensä mikä tekee hänestä rohkeammin ja voi sanoa ja tehdä enemmän tuhoisa asioita uhri.
Tämän lisäksi mitään nöyryyttävää ja vääriä asioita on puhuttu uhrin luetaan ja nähnyt tuhansia ihmisiä, jotka käyttävät Internetiä. Verkkokiusaamista on vahingollista ja pidempään pysyvää vaikutusta uhrin kuin perinteiset kiusaamista.
Vaikka verkkokiusaamista voidaan välttää muuttamalla puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita ja välttää tiettyjä chat, jos kiusaaja haluaa julkaista nöyryyttävä ja vääriä lausuntoja uhrin foorumeissa ja sivustot, ei ole mitään, joka voidaan tehdä sen estämiseksi olemasta lukea ja nähdä Internetin käyttäjille, kun se on lähetetty.
Monet teini itsemurhat ovat johtuneet kiusaamisen, ja kynnyksellä verkkokiusaamista, itsemurhien määrä johtuu kiusaaminen on hälyttävän kasvanut. On helpompi estää perinteisen kiusaamista kuin verkkokiusaaminen. Perinteisessä kiusaaminen, kun uhri on kotiin, hän on jo turvassa kiusaajat, mutta verkkokiusaamista voi tapahtua jopa kotona, koska uhri edelleen käyttää hänen puhelinta ja tietokonetta kotona.
Yhteenveto:1. Kiusaaminen on sanallista, emotionaalinen ja fyysinen väärinkäyttö henkilön toinen taas verkkokiusaamista on eräänlainen kiusaamisen joka tehdään käyttäen laitteita, kuten matkapuhelimissa ja tietokoneissa.
2. Kiusaaminen on helpompi estää kuin verkkokiusaamisesta.
3. Vaikka molemmat ovat henkisesti ja psyykkisesti vahingollista uhrit, verkkokiusaaminen on pidempi valikoima ja enemmän vahingollisia vaikutuksia kuin perinteinen kiusaamista.