Ero ADHD ja LahjakkaatADHD Vs Lahjakkaat

Monet vanhemmat tehdä joitakin kysymyksiä psyykkisen tilan heidän lapsi tai lapset aivan erityisesti jos he huomaavat jotain aivan epätavallista käyttäytymistä heidän lapsensa. Yksi yleisimmistä kysymyksistä on, onko heidän lapsensa on ADHD potilaalle tai lahjakas lapsi.

Kyllä se on totta, että monet ovat tulleet hämmentää lahjakas ADHD, paljon enemmän, koska lapsi voi olla molempia samaan aikaan. Tämä on todella sekava yhteisen vanhempi, jolla ei ole mitään tausta psykiatrian ja käsitteen normaaliin lapsen kasvuun ja kehitykseen. Mutta yhteenvetona, alla on muutamia selvimmin käyttäytymistä esiintyy kahdenlaisia ​​lasta.

Käyttäytymismalleja viittaavia ADHD ovat:

1. Ei voi pitää tai ylläpitää huomiota useimmissa tapauksissa

2. Lapsi ei ole pysyvää tekemään tiettyjä tehtäviä, joilla ei ole mitään instant seurauksia (positiivinen tai negatiivinen)

3. Impulsiivinen ja voi viivyttää tyydytystä

4. Ei voi noudattaa yksinkertaisia ​​käskyjä säätää hänen sosiaalisen käyttäytymisen joissakin yhteyksissä

5. Vaikka useimmat lapset ovat yleensä aktiivisia, ADHD potilaat ovat vain aktiivisempi kannalta on levoton (hyperaktiivinen).

6. Ei voi noudattaa alkeellisinta sääntöjä tai määräyksiä

Toisen luokan, jotka ovat käyttäytymistä viittaavia giftedness, erityinen esimerkki käyttäytymismalleja ovat:1. Voi olla huono huomiota ja helposti kyllästyy; joskus päiväunia

2. Älä pidä tehdä tehtäviä, jotka näyttävät olevan merkitystä heille

3. On joitakin tuomion laahaa seuraavan äly kehittämiseen

4. Lisääntynyt intensiteetti voi päätyä joitakin valtaa vastuksen viranomaisten

5. Erittäin aktiivinen pisteen tarvitsee vain pieni määrä unta

Kuten mainittiin, lapsi voi molemmat olla ADHD potilaalle tai lahjakas lapsi. Siten totesi käyttäytymistä voidaan jakaa tai ilmenee yksi lapsi, vaikka kaikki käyttäytymismalleja, jotka kuuluvat yhteen luokkaan ovat läsnä.

Vanhemmat 'rooli on katsoa syvälle tilanne käsillä ja analysoida, miten lapsi reagoi tai käyttäytyy kyseisessä tilanteessa. Luokassa, erottamalla ADHD lapsi lahjakas voisi tarkoittaa, että vaikka molemmat voivat kokea inattentiveness, lahjakas lapsi 'puuttuvaa painopiste on enemmän hänelle tulossa kyllästynyt tehtävän, opetus tai jopa opettaja. Koska he myös näyttävät olevan hyvin 'nopeasti', he itse asiassa vasta muutamaa perustehtäviä paljon nopeammin kuin suurin osa heidän luokkatoverinsa, mikä pakottaa ne odottamaan kauan tuntia, kunnes heidän luokkatoverinsa ovat viimeistely. Tämän seurauksena lahjakkaiden lasten voi kääntyä väkivaltainen, koska ne reagoivat tilanteisiin, jotka eivät haastaa luontainen 'lahjakas' kyky. Ne voivat jopa häiritä muun luokan tässä asiassa.

1. Lahjakkaat lapset ovat useimmiten erittäin aktiivisia, kun ADHD lapset ovat enimmäkseen hyperaktiivinen.

2. Lahjakkaat lapset ovat välinpitämätön takia opetussuunnitelmaa tai ei-haastavia tehtäviä toisin kuin ADHD lapset, jotka tulevat inattentive jopa hyvin perustehtävistä.