Ero Crystal ja Gold PokemonCrystal vs. Gold Pokemon

Crystal ja kulta pokemon ovat pelejä, jotka nauttivat kaikenikäiset. Crystal Pokémon on päivitetty versio kultaa Pokemon.

Vaikka tarina ja juoni pelin ovat samat molemmissa pokemons, Crystal Pokemon mukana lisätty ominaisuuksia. Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan havaita välillä kristallin ja kullan Pokémon on, että entinen on nyt lisätty tyttö sankari. Pelaajat voivat pelata vain yhdellä sankari tai poika sankari kullan Pokémon.

Toinen ero, joka on nähty on pulmia. Toisin kuin kulta pokemon, voi törmännyt viestejä crystal Pokémon. On kirjoitetut viestit jonkun tuntemattoman kielen ja kun nämä viestit avannut, pelaaja voi avata kulku sectret kohteita.

Kullan Pokemon, kaupunkiin tai reittiä ei ole määritetty, kun yksi tulee kaupunki tai muuttaa reittiä. Toisaalta, Crystal pokemon tulee merkki, joka kertoo kaupungin tai reittiä, että yksi on tullut.

Gligar ja Skarmory voivat tarttua vain yksinomainen kultaa Pokémon versioita. Tämä on muuttunut Crystal Pokémon jossa he voivat olla kiinni mihin tahansa peliin. Vaikka Sneasel Crystal Pokémon näkyy Ice Path, se ei näy kunnes tullaan Mt Silver Gold Pokémon.

Kullan Pokemon Suicune oli vain puoli legendaarinen. Päinvastoin Suicune on merkittävä rooli crystal Pokémon. Pelaaja voi törmännyt Suicune eri paikoissa crystal Pokémon.

Eroja on myös mukana saada Rising Badge. Kullan Pokemon, rintanappi voitiin saada matkan Dragon 's Den taas rintanappi voidaan saada vain kirjoittamalla Dragon Shrine crystal Pokémon.Toisin kuin kultaa, pokemon, pelaaja crystal Pokemon mahtuu kohteita, joita voidaan käyttää asioita, kuten virtaa ylös liikkuu ja palauttaa terveyttä. Vuonna Crystal pokemon, toinen ominaisuus, joka voidaan nähdä on pokegear joka toimii matkapuhelin.

Yhteenveto

1. Crystal Pokémon on päivitetty versio kultaa Pokemon.

2. Pelaajat voivat pelata vain yhden sankarin poika sankari kullan Pokémon. Tyttö sankari on lisätty crystal Pokémon.

3. Toisin kuin kulta pokemon, voi törmännyt viestejä crystal Pokémon.