Ero Yhdysvaltojen ja Japanin kouluissaAmerican vs. Japanin kouluissa

On joitakin eroja amerikkalaisten ja japanilaisten kouluissa, ja tällaisia ​​poikkeamia määrä koulupäivien jotka ovat läsnä lasten ja tyypit koulujen saatavilla, samoin kuin paineen lapsiin, jotta heitä saavuttamaan hyviä arvosanoja.

Japanissa lapset käyvät enemmän koulupäivää kuin lasten Amerikassa. Niiden vuosi on 240 koulupäivää, mikä on enemmän kuin 720 lisäpäiviä saman 12 vuotta koulunkäyntiä aikana. Ainoa todellinen loma, että heillä on kevään kausi, ja tämä on silloin, kun he liikkuvat yhdestä luokan toiseen. Niillä on myös joitakin vapaapäiviä kesällä kausi, mutta tänä loma ne on vielä läksyjä ja muuta työtä loppuun. Opettajat kärsivät tässä suhteessa myös, sillä heillä on vain kahden viikon loma vuodessa.

Sama opetussuunnitelman ja oppimäärän koskee kaikkia Japanin kouluissa, ja siellä sanotaan olevan valtavia paineita laittaa lapsia opiskelemaan kovaa ja suorittaa hyvin koulussa. Vaikka tämä paine on aiheuttanut monia japanilaiset lapset tehdä hyvin kansainvälisissä testeissä, se on johtanut tiettyihin vähemmän toivottavia olosuhteissa, kuten lisäämään tapauksissa itsemurhia. Vaikka tämä paine kuitenkin näyttää siltä, ​​että tieto taso on japanilainen opiskelija on alhaisempi valmistuttuaan lukiosta kuin amerikkalainen opiskelija.

Japani opiskelijat testataan, onko ne ansaitsevat tulla lukion ja yliopiston. Ne lapset, jotka don 't läpäise testiä osallistuu ura-suuntautunut kouluissa. Usein näitä taitoja voi johtaa eliniän työtä.Vaikka amerikkalaisissa kouluissa voidaan pitää varsin rikosten ratsastetaan ja väkivaltainen ajoittain, tai tietyillä alueilla, on olemassa erinomaisia ​​koulujen saatavilla. Samoin Japanissa, on olemassa parempia ja huonommin kouluissa. Koulut Amerikassa koostuvat erilaisista viljellyistä opiskelijoita, kun taas Japanissa, on enemmän yhtenäisen kulttuurin. Tähän verrattuna asiassa japanilaiset koulut ovat suhteellisen rauhallisia ja hyvin hoidettu. Japani opetetaan nuorena kunnioittaa vanhempiaan, sekä muita, jotka ovat nuorempia kuin itse. Japani vanhemmat tiedettiin koskevan lisää vastuuta lastensa sijaan oikeuksien lapsensa; ja japanilaiset lapset sanotaan hoitaa ja kunnioittaa heidän ystävilleen.

Lapset käyvät koulua Amerikassa eivät joudu niin valtava paine kuten lasten Japanin kouluissa. Heillä on myös vähemmän koulupäivää ja enemmän vapaapäiviä. Etuna amerikkalaisissa kouluissa, että heillä on pääsy uuteen teknologiaan, kun taas Japani kouluissa on käytössä suhteellisesti vähemmän tekniikkaa. Vaikka se on tosiasia, että japanilaiset lapset menestyvät hyvin koulussa, jos amerikkalainen opiskelija opiskelee kova, hän voi saavuttaa aivan samalla erinomaisia ​​tuloksia.

Yhteenveto:

1. Japani koulut toimivat enemmän päivää vuodessa verrattuna amerikkalaisissa kouluissa.
2. Japani opiskelijat painostettiin työskentelevät kovemmin kuin amerikkalaisten opiskelijoiden.