Ero Drop ja Nosto Drop vs Vedä

Voimme keskustella eroja merkitys Englanti sanat 'peruuttaa' ja 'pudota', mutta nämä kaksi termiä käytetään yleisesti akateemisen alan ja viittaavat vetäytymässä luokan tai pudottamalla luokkaa tietystä kurssin.
Sanakirja merkitys 'drop'

laskevan yllättäen tai yhtäkkiä
laskeutua yhden rivin tai tasolta toiselle

Drop luokka
Yksittäiset luokkia tai koko aikataulua voidaan pudotetaan ainoastaan ​​aikana pudota kauden. Tämä aika on erilainen eri yliopistoissa; se on yleensä aikana 20% aikataulun. Kun luokka on laskenut, koko kurssin poistetaan aikataulusta; et ole arvostellaan tämän luokan. On selostukset, putosi luokat eivät näy. Riippuen aikaan kun putoaa, käyttäjä voi saada täyden tai osittaisen palautuksen. Kun pudottamalla luokan, täytyy tarkistaa akateemisen kalenterin ja aikataulu luokkien ja myös tuen päivämääriä. Siten yksi täytyy tarkistaa akateemisen kalenterin ja luokan aikataulut määräajat. Pudottamalla luokassa, joitakin erityisiä menettelyjä tarvitaan saajien taloudellista tukea, kansainvälisten opiskelijoiden ja veteraaneja, jotka käyttävät GI Bill.
Sanakirja merkitys 'peruuttaa'

ottamaan takaisin tai pois
kääntyä pois (kuten silmien) objektista huomiota
poistaa vastiketta tai asettaa ulkopuolinen ryhmä
muistaa tai poistaa (liikkeen) eduskunnan menettelyssä
muuttaa takaisin tai pois
vetää takaisin taistelukentällä
poistaa itsensä osallistumisen
tulla sosiaalisesti tai emotionaalisesti irrottaa.
muistaa liikkeen eduskunnan menettelyssä
poistaa käytöstä tai viljelystäVedä luokka
Kun pudotus on ohi, opiskelijat tarvitsevat peruuttaa voidakseen peruuttaa luokkia. Opiskelija voi peruuttaa millään perusteella kunnes peruuttaminen määräajaksi. Tuon ajan jälkeen, pyyntö on tehtävä kautta Student Support Services. Eri yliopistojen, eri määrä uran nostot ovat sallittuja. Esimerkiksi UGA, neljä ovat sallittuja. Peruuttamisen määräaika alkaa välittömästi sen jälkeen, kun lasku päättyy. Se yleensä jatkuu läpi 60% aikataulun. Palautuksia ovat sallittuja varoaika. 'Nosto' tulee transkriptio opiskelijan 'WP', 'peruuttaminen ohimennen' tai 'WF' 'peruuttaminen ei ole' luotto tuntia yritetty. Sitä ei lasketa osaksi GPA.

Yhteenveto:

1. On olemassa erilaisia ​​määräajat pudottamalla luokan ja vetäytyy luokan. Ne ovat erilaisia ​​jokaisessa yliopistossa. 2. varoaika alkaa heti pudota päättymistä.
3. Kun luokka on virallisesti pudonnut, opiskelija saa osittaisen tai täyden hyvityksen riippuen aikaan pudota kauden. Tukea ei saa opiskelija peruuttamista.