Ero PVP ja PVEPVP vs PVE

PVP tarkoittaa Player versus Player, kun taas PVE sanoista PvE. Keskeisin ero PVP ja PVE on vihollinen 'älykkyyttä. Vuonna PVE, pelaaja taistelee hirviöitä ja määrätyssä rakenteessa tekoälyä joka on sisällytetty peliin. Vähitellen jossa on paljon käytännön pelaaja voi määrittää periaate kognitiivinen prosessi, ja voi myös selvittää tai valmistetaan vastaava hyökkää strategia. tämä ei kuitenkaan ole asian laita PVP, kun pelaaja on kamppailla enemmän muiden pelaajien kanssa 'älykkyys, joka vaikeutuu ajoittain, ja täten , mielesi on vilkasta.

Vuonna PVE, sinun uhka järjestelmä on erittäin tärkeä, koska se on perusstrategia hyökätä paholaisia. Kukista Näiden paholaisia, pelaaja tarvitsee oikea käsitys uhan järjestelmän. Mitään tällaista uhkaa ilmenee PVP, pelatessaan muita pelaajia vastaan. PVP on tarkoitettu lyhyen ja elävä taistelee pelaajia, kun taas, PVE on tarkoitettu pidemmän taistelee tietokonetta manipuloitu vihollisia. PVP, vastustaja pelaaja voi kasaantuvat kriittistä kohtaamisia ja voivat myös hakea räjähtäviä vahingot. Siksi paljon kestävä voima ja energia sekä vikasietoisuutta tarvitaan PVP. Kuitenkin PVE, pelaaja doesn 't vaativat niin paljon voimaa ja joustavuutta, koska nämä ominaisuudet eivät ole lainkaan hyötyä.

PVP vaihde on paras tappaa vastustajan pelaajia, ja PVE on paras tappaa tärkeimmät pomo. PVP, voit pelata vastaan ​​ihmisen pelaaja, ja ei ehkä ole tehtäviä loppuun. Kuitenkin PVE liittyy pelaa hierarkkisesti taso kerrallaan ja toteutuksessa tehtäviä. Vaikeus yhä kasvaessa taso kerrallaan. PVP, vaikeustaso riippuu vastustajan pelaaja, eikä siihen liity toteutuksessa tehtäviä. PVP vaihde aiheuttaa vähemmän vahinkoa ja paraneminen kuin PVE vaihtoehto.

Nämä PVP tai PVE hammaspyörät pidetään joitakin näkymätön kohtia, jotka on sijoitettu eri ominaisuuksia, arvioinnit jne Näitä pisteitä arvioimaan valtaa vaihdetta. PVP vaihde on joitakin näistä näkymättömiä pisteitä joustavuutta ja voimaa, ja siten se jää vähemmän pisteitä jakaa muille arviointeja. Toisaalta, koska PVE ei vaadi kimmoisuus, se käyttää kaikissa kohdissa, ja muita ominaisuuksia ja arvioinnit, ja näin ollen, osoittautuu tehokkaampi kuin PVP.

Yhteenveto:1. PVP on tarkoitettu lyhyen ja elävä taistelee muita pelaajia vastaan, kun taas PVE on tarkoitettu pidemmän taistelee tietokonetta manipuloitu vihollisia.

2. Vaikka PVP vaihde on paras tappaa vastustajan pelaajia, PVE on parasta tappaa tärkeimmät pomo.

3. PVP, paljon kestävä voima ja energia sekä vikasietoisuutta tarvitaan, kun taas vuonna PVE, nämä ominaisuudet eivät ole lainkaan hyötyä.

4. PVP vaihde aiheuttaa vähemmän vahinkoa ja paraneminen kuin PVE vaihtoehto.