Ero Hex ja Curse Hex vs Curse

Oletko koskaan toivonut jonkun huonoa onnea? Oletko koskaan halunnut pahaa tapahtuu joku, joka on slighted olet? Voisi vain mielessäsi, mutta jotkut ihmiset saattavat mennä hieman pidemmälle valamalla hex tai kirouksen heidän vihollisensa.

Sana 'hex' on sekä substantiivi ja verbi, joka voi olla joko transitiivisia tai intransitiivinen. Se voi viitata teko harjoitellaan noituutta tai prosessia, jolla pahan loitsun yli joku tai jotain. On myös joskus kutsutaan Jinx.
Samoin on synonyymi sanoilla 'viehätys' (laulaa tai lausua maaginen loitsu), 'hurmata' (vaikuttamaan kautta loitsut ja hurmaa), 'noitua' (lumota yli), tai 'lakko' (vaikuttaa joku tai jotain kanssa maaginen loitsu).

Kuusikulmainen odotetaan tuovan huonoa onnea se, joka laittaa sen alle. Sitä pidetään pahana loitsun koska se haluaa pahaa tapahtuu, joille se on valettu. Infliction ja poistaminen hexes tehdään usein ne, jotka harjoittavat noituutta, ja ne löytyvät kaikissa yhteiskunnissa suurimmassa osassa maailmaa.

Sana 'hex' on käytetty Pennsylvaniassa lähtien 1800-luvun alussa, jossa oli useita Saksan ja Sveitsin maahanmuuttajat. Se tuli Pennsylvania Dutch / saksan sanasta 'hexe', joka tarkoittaa 'harjoittaa noituutta tai noituutta.' Kuusikulmainen voidaan pitää kirous, joka on toiveen, että joku tai jotain tapaa onnettomuus, vakavia vaikeuksia, epäonnea, tai tragedia. Jotkut uskovat, että kirous yhdessä rituaaleja hallussaan voima, joka on vaikea välttää. Uskotaan, että kirous on aiheutettu voimilla kuin luonnon. Ihmiset voivat tehdä kirous kautta loitsuja, rukouksia jumalille tai luonnollista henki, kirous, ja irtisanomisesta. Se on yliluonnollinen voima, joka aiheuttaa sen voimaan.Kiroukset ovat usein vain puhutaan mutta on myös kirjoittanut niistä. Se on harjoitettu alkuajoista, ja vielä nykyäänkin monet vielä käytännössä se. Jopa katolisen kirkon käyttää sitä tuomita seurakunnan jäseniä, jotka ovat excommunicated. Sana 'kirous' tuli Vanhan Englanti substantiivi 'curs' (rukous, joka haittaa sattuu yksi) ja verbi 'cursian' (vannomaan profanely). Sanat voivat olla lähtöisin Vanha ranskalainen sana 'curuz' (viha) tai latinan sanasta 'Cursus' (tietenkin).

Yhteenveto:

1. hex on käytännössä valu pahan loitsun yli jotain tai joku, kun kirous on käytännössä haluaa huonoa onnea ja pahaa tapahtuu joku tai jotain.
2. Sekä hex ja kirous liittyy rituaaleja ja loitsuja. Vaikka hexes tehdään ainoastaan ​​ne, jotka harjoittavat noituutta, kirousten tehdään useimmat ihmiset eivät vain noitia.