Ero Minimoi ja Vähennä'Pienennä' ja 'vähentää' ovat sanoja, jotka kuvaavat tehdä asioita pienempiä. Ero on siinä määrin pienuuden että ne merkitsevät sitä, ja edellytykset, joita sovelletaan muutosta.

'Pienennä' tulee latinan sanasta 'minimus', joka on adjektiivi tarkoittaa 'pienin'. Sana itsessään tarkoittaa tehdä jotain mahdollisimman pieni tai tehdä merkityksetön.

'Kun hän retold tarinan, hän minimoitu ongelma, joten ne ei tehnyt' t ota sitä vakavasti. '

'Tänä vuonna niiden tavoitteet ovat minimoida kustannukset ja maksimoida voitot.'

Tietokone maailmassa, minimoida ikkuna tarkoittaa myös ottaa se pois ruudulta. Joissakin tietokoneissa, tämä on liitettävä kuvan ikkunan C tai ääriviivoja se C kutistuu alas, kunnes se ei voi nähdä. Maksimointi ikkuna on päinvastainen, ja laittaa sen takaisin.

'Vähennä', toisaalta, tulee latinan sanoista 'uudelleen', joka tarkoittaa 'takaisin' kuin taaksepäin, ja 'Duco ', joka tarkoittaa johtaa henkilö, eläin tai muu esine jonnekin. Sana tarkoittaa vähentää jotain tai ottaa jotain pois jollakin tavalla C kuvainnollisesti, askel taaksepäin. Tämä voi olla mitä tahansa vähentää vesipitoisuus hermostunut vähentämiseen täyteainepitoisuus uusi vähentämistä jonkun listalla. Vähentäminen tarkoittaa, että jotain on otettu pois, mutta ei aina negatiivisella tavalla. Eroon ei-toivottuja asioita esineen vielä lasketa vähentäminen.

Yhteydessä, joka voi mennä päällekkäin 'minimoida', se tarkoittaa kutistua jotain. Ei ole mitään tiettyä kokoa tai koron.'Me' ll tarvetta vähentää sitä 30% seuraavan kerran. '

'Hääpari pystyivät vähentämään vieraslista 50 henkilöä.'

Yksi tärkeimmistä lauseita määritelmää 'minimoida' on 'niin pieni kuin mahdollista'. Tämä määritelmä voi vaihdella riippuen siitä, mitä kohde on. Jotkut katsovat, että 'mahdollisimman' viittaa kuinka pieni kyseinen henkilö voi tai tuo sen alas. Jos esimerkiksi joku halusi luoda minimoitu versio Eiffel-torni, niin että se ei tarkoita tehdä yksi, joka on niin pieni kuin fyysisesti mahdollista. Jos näin olisi, niin hän olisi mikroskoopilla nähdä työnsä. Kuitenkin, jos hän rakensi tornin, joka oli yhtä pieni kuin hän voisi kohtuudella tehdä sen, kuten luoda malli pienempi kuin hänen kynnellä, niin että olisivat lasketa minimointi.

Toinen esimerkki löytyy vähittäiskaupassa. Kun kauppa myy kohteen, he haluavat myydä sitä vähintään yhtä paljon kuin ne maksavat vastaanottamaan sitä itsestään. Muussa tapauksessa ne menettäisivät rahaa myynnistä. Tämä määrä olisi vähintään ne myyvät sitä, että on määrä voidaan minimoida niiden hintaa. Muunlainen hinta olisi vähentäminen, ei minimointia.

Koska vähennys on mahdollinen lasku ja minimointi on pienin mahdollinen, se on täysin mahdollista käyttää joko sanaa kun puhumme minimointi. Siinä tapauksessa, että olisi parempi käyttää 'minimoida', kun kuvataan, miten pieni asia on ja 'vähentää', kun haluat korostaa, että se on muuttunut.