Ero Paasto ja RaittiusPaasto vs Raittius

Paasto ja pidättyvyys on kaksi hyvin liittyviä käsitteitä tai käytäntöjä tekemän harras roomalaiskatolinen nimellisarvo. Paasto on valtuuttanut aikana Ash keskiviikkoisin ja Good perjantaisin (näinä päivinä tapahtua vain kerran vuodessa). Vaikka paasto on joidenkin lahkojen olla teko täysin ei syö mitään ruokaa, katolisen kirkon korostaa, että se on vain vähentäminen normaalin päivittäisen ravinnon määrätyillä Holy päivän havainto. Tämä tapahtuu, koska sen sanotaan olevan teko katumus joka auttaa yksi mennä pois polulta synnin ja palata Jumalan käsivarsilla. Lisäksi tämä sanotaan auttaa ilmaista surua synneistä.

Tarkasti ottaen paasto on käytännössä syö yhden tavallisen aterian päivässä aikana mainitun päivän havainto. Yhdessä tämän, se on edelleen sallitun toteuttaa kaksi pientä ateriaa muualla päivän. Nämä ylimääräiset ateriat pitäisi olla ylimäärin määrään kulutetaan säännöllisen aterian. Tämän päälle, syöminen välipaloja ei ole sallittua, kun nopeasti.
Katolinen kirkko selvästi korostaa tätä käytäntöä, joka on tehtävä kaikkien katolilaisten ikä 18-vuotias 59. On kuitenkin olemassa joitakin tapauksia, että poikkeuksia on otettava huomioon, kuten silloin, kun henkilö on sairas ja kykenemätön paastoamaan. Muut katoliset jotka henkisesti tai ovat vammaiset eivät myöskään pyydetään paastoamaan. Imettäville äideille, raskaana olevat naiset, ja ruumiillisen työn, paasto voi vain pidettävä vaihtoehto. Se on vain kannustaa heitä ja ei tarvita. Elämä on tärkeämpää kuin käytännön paasto.

Toisaalta, pidättyvyys on toinen teko katumus joka tarkkailee eivät kuluta lihaa ruokavalioosi tai aterioita. Hyvä vaihtoehto tälle ruokatuotteen on kala, joka on melko sallitun aikoina raittiuden. Toisin kuin paasto, pidättyvyys on laajempi kattavuus kuin sen tehtävänsä niille ikä 14 ja ylöspäin. Lisäksi syrjään tavallista noudattamista paaston aikana Tuhkakeskiviikko ja pitkäperjantai, pidättyvyys tarvitaan myös kaikissa Lenten perjantaisin. Muut harras katoliset jopa käytännössä raittiutta joka perjantai koko vuoden. Tämä on havaittu olevan yleisiä monissa Yhdysvaltain katolilaisia. Kirkko korostaa myös, että muut katuvainen teot ovat harjoiteltu, jos henkilö ei pysty tekemään raittiutta.Yhteenveto:

1. Niistä katolilaiset, paasto on vähentää normaali määrä ruokaa kulutus päivässä: yksi varsinainen ateria ja kaksi muuta pienempää ateriaa ilman asianmukaisen välipaloja juhlapyhinä havainto.
2. Niistä katolilaiset, pidättyvyys on poisjättäminen liha ja muut lihavalmisteet, lukuun ottamatta kaloja, ruokavalion aikana juhlapyhinä havainto.
3. Raittius harjoittavat laajempaa ikäryhmän katolisen yksilöitä 14 ja jopa vastakohtana paasto joita käyttää katoliset ikä 18 vuotta 59.