Ero Pokemon Pearl ja DiamondPokemon Pearl vs Diamond

Pokemon ilmiö on ottanut maailman ja kaikki sen lapset myrskyn. Lapset ympäri maailmaa ovat juuri rakastuneet söpö olentoja lähtien he tulivat paikalle ei liian kauan sitten. Viileä valtuudet ja variaatiot Pokemons ovat mitä tehdä niistä kiinnostavia. Tämä sama ilmiö koskee menestyksen monet MMORPG (massiivisesti Multiplayer Nettiroolipelit) otsikot. Ihmiset ovat kaikki käyttävät samaa ohjelmistoa, mutta jokainen niiden ominaisuuksia ovat ainutlaatuisia piirteitä, riveissä ja valtuudet. Tämä sama logiikka räätälöinnin on johtanut ballististen menestys Pokemon ilmiö.

Elokuvat, piirretyt, pelejä kaikenlaista, online-offline, konsoli, arcade, PC, web-pohjainen, flash-pelejä jne. Ovat tehneet Pokemon kotitalouksien nimi maailmanlaajuisesti. Tämä franchising myy valtavia määriä tavaroita ja lisensoitu tavaroiden C ehkä tämä summa on toinen vain Hello Kitty. Sitä paitsi, anime on suosittu myös aikuisten Kaakkois-Aasiassa, ja monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa. On olemassa monenlaisia ​​Pokemons, ja siellä on myös monia erilaisia ​​pelejä / medioissa pelata näitä Pokemons. Kaksi niistä ovat Diamond ja Pearl.

Timantti on harvinaisempia verrattuna Pearl Pokemon maailmassa, aka 'valtakunta'. Jokaisessa versiossa on tiettyjä Pokemons. Silti juoni ja ominaisuudet ovat pääosin samat, kuin siellä on paljon 'base' (noin 20), tai perus Pokemons molemmissa ulottuvuuksissa. Ne ovat molemmat eri versioita Pokemon valtakunnan, joka perustuu pelaamista ideoita. Kannessa taidetta Diamond version löydät Dialga, ja että Pearl version löydät Palkia. Ne ovat palkintoja saat täyttämistä kunkin version, mutta voit myös saada toinen lopussa.

Ne eivät oikeastaan ​​ole niin erilainen, mutta koska ihmiset ovat enemmän painoa Diamond (johtuen ilmeinen korkeamman reaalimaailman arvoa connoted sanalla 'Diamond'), ja koska se on vaatinut enemmän pelaajia, se on hieman vaikeampi löytää kuin Pearl. Molemmilla on valta hallita aikaa, kuten kaikki Pokemons. Toinen todennäköisemmin syystä pelaajat (lähinnä nuoria poikia) mennä Diamond sijaan Pearl, että värit Pearl ovat 'tyttömäinen' ja vaaleanpunainen, ja pikkupojat vain vihaa tyttöä, kunnes ne kasvavat! Useimmiten ne ovat samat, ja huomaat, että ainoa ero on kansitaidetta, joka osoittaa ylöspäin aikana loppuun pelejä. Myös Diamond käynnistettiin ennen Pearl, joten se voi olla rakennettu suurempi tuuletin jälkeen C samalla tavalla, että punainen, kulta, ja Ruby versiot käynnistetään ennen Diamond ovat suosittuja. Diamond on sininen ja Pearl on väriltään vaaleanpunainen. Eri värit ovat enimmäkseen vain taustalla.

Et voi siepata seuraavia Pokemons Pearl '' Stunky ja Murkrow ja Diamond, löydät vaikea saada käsiinsä Glameow ja Misdreavus.Yhteenveto:

1. voimassa vain ero näiden kahden on kansitaidetta. Diamond on sininen ja Pearl on vaaleanpunainen.

2. Diamond käynnistettiin ennen Pearl.