Ero Lovers ja ystävätLovers vs Ystävät

Jotkut ihmiset on vaikeuksia, miten määritellä suhteensa tietyn henkilön elämässään. Ne usein erottamaan kaksi suhteita mittaamalla niiden alueelliset oikeudet, jotka heillä on yli henkilö, ja tähän sisältyy niiden seksuaalinen suhde toisiinsa. Voimme erottaa kaksi lukuisia seikkoja kuin fyysisiä.

Yksi näkökohta on, miten he puhuvat, mitä he ovat tai yhteys he jakavat. Vuonna ystäville, on tavallista, että ystävät kertovat kiintymystä toisiaan. Jos olet vain ystäviä, mutta et 't todella puhua ystävyydestä. Sinä vain taipumus mennä virran. Toinen on, kun se tulee kiivaaksi. Kun ystäville saada mustasukkaiseksi, se on, koska he vaativat sitoutumista kumppaninsa . sillä ystäviä, he saavat kateellinen, koska ne vaativat huomiota heidän ystävänsä. Suurimman osan ajasta mustasukkaisuuden ystävät johtaa argumentteja tai taistelevat. Mutta ystävyys, se johtaa yleensä vain näe, mitä juuri tapahtui ja lopulta meneillään heidän päivä .

Määrä ihmisiä mukana voi olla myös erilainen. Sinulla voi olla paljon ystäviä, mutta voit 't olla enemmän kuin yksi ystävä. Koska ystäville tarkoittaa molemmat jaat aikaa yksityisesti kun kun olet juuri ystäviä, enemmän sitä parempi. Voit viettää liimaus aikaa jopa muiden ryhmien kanssa ystäviä ilman ajatella, jos ystäväsi hajottaa kanssasi.
Kohtelet rakastaja erityisellä tavalla. Teet hänelle tuntuu, että hän on ainoa sinulle. Voit 't saada muut ihmiset tuntemaan näin, jos sinulla on jo rakastaja. Mutta jos olet vain ystäviä, voit kiintymyksen muille avoimesti.Oleminen poikaystävä / tyttöystävä suhde voi olla hieman monimutkaisempi kuin olla vain ystäviä. Jos olet rakastaja, sinulla on taipumus säätää kumppanin kanssa niin, että kumppani ei saa pois päältä ja dump teitä. Mutta ystävyys, voit tehdä lähes kaikkea niiden kanssa ilman pelkoa pelottaa ne pois. Voit toimia vapaasti keskenään. Koska ystäville on myös hieman herkempiä. Esimerkiksi sanokaamme olet 'unohtanut kumppani' syntymäpäivä. Olisi iso juttu niille. He saavat hullun ja pettynyt varsinkin jos olet unohtanut vuotta. Yleensä joka vie heidät kauan unohtaa vaikka ostat ne paljon lahjoja hyvittää sen heille. Jos unohdit ystävä 'syntymäpäivä, ne myös yleensä hullun, mutta joka voisi helposti vahvistaa yksinkertaisesti antamalla heille lahja. Se ei' edes väliä, jos se 'on vain ilmaisen aterian tai uuden paidan.
Yhteenveto:

1. Sinä ja rakastaja puhua suhteesta ja miten olet yhä keskenään. Tämä kuitenkin harvoin tapahtuu ystäviesi kanssa.
2. Syy kateutta ystäviä johtuu siirretään tiedoksi muille samalla ystäville on kysyntää muiden täyttää sitoumuksensa hänen kumppani.
3. Sinulla voi olla niin paljon ystäviä kuin haluat, mutta et voi koskaan olla enemmän kuin yksi rakastaja.
4. Jos olet vain ystäviä, voit näyttää koettu kenellekään. Jos olet ystäville, voit 't. Sinun täytyy hoitaa niitä erityisiä ja saada heidät tuntemaan, että he ovat vain yksi sinulle.
5. Jos olet kanssa rakastaja, sinun täytyy säätää niin, että kumppani ei saa pois päältä. Ystävien kanssa, voit toimia vapaasti ilman pelkoa pelottaa ne pois.