Ero Factory ja teollisuusministeriön 'Factory' vs 'Industry'

Taloutemme on riippuvainen useista tekijöistä, nimittäin; työ, pääoma, resurssit, ja muut taloudelliset toimijat, jotka ovat välttämättömiä tuotannon, vaihdon, jakelua ja kulutusta tavaroiden ja palvelujen.

On myös riippuu useista elinkeino- tai tuotannonaloja. Muinaisina aikoina, talous perustui pääasiassa omavaraisviljelyyn kunnes kynnyksellä teollisen vallankumouksen, joka pohjusti laajan maatalouden muotoja ja kehittää kaivos-, rakennus-, ja valmistava teollisuus.

Tänään 's talous on monimutkaisempi ja edellyttää tekniikkaa, joka tekee siitä kehittyneempiä ja modernia. Palvelut ja rahoituksen silti pelata merkittävä rooli sen kehitystä ja edistystä, mutta teollisuus on tärkein.

'Teollisuus' tarkoittaa tuotannon taloudellinen tavaroiden onko materiaali tai palvelua. Paikka on asetettu tuotantoon Näiden taloudellisten tavaroita, ja sitä kutsutaan tehtaan. Tunnetaan myös valmistajan tai tuotantolaitoksen, se on silloin, kun työmiehet jalostaa tuotteita joko manuaalisesti tai avulla koneita.

Ancient taloudet, kuten Kiina, Rooma, ja Lähi-idässä oli suuret tehtaat ja työpajoissa, joissa ne tuotetaan tavaroita. Venetsia Arsenal, tehdas Venetsian tasavallan perustettiin vuonna 1104, oli paikka jonka tiedettiin ensimmäisen massa tuottaa alusten tuotantolaitosta.

Nykyään on monia tehtaiden tai tehtaita, jotka tuottavat tuotteita aina pienin sirujen suurimpaan laivojen ja lentokoneiden. Tyypillinen tehdas käsittää ihmisiä ja työntekijöitä, pääoma alkaa sen käynnissä, ja itse kasvi, jossa tavarat tuotetaan.Tehtaat ovat osa talouden 'neljästä keskeisten teollisuusalojen, jotka ovat seuraavat:

??? Ensisijainen, joka sisältää maatalouden, kaivos-, ja puunkorjuu ja siihen louhinta ja raaka-aineiden tuotantoa.
??? Toissijainen, joka sisältää tehtaat, jotka käsittelevät tuotteita ensisijainen toimialoilla. On täällä, että metallit ovat puhdistettu, puu on tehty osaksi huonekalut, teräs on tehty osaksi ajoneuvot, ja maatilan tuotteet pakataan ja readied kulutukseen.
??? Korkea-asteen, joka sisältää ihmisiä, jotka tarjoavat palveluja, kuten opettajat, lääkärit, lakimiehet, myyjät, sairaanhoitajien ja muiden palveluntarjoajien kanssa.
??? Kvaternaariset, joita ovat ihmiset, jotka ovat mukana tieteellisen tutkimuksen ja uuden teknologian kehittämiseen. Se pyrkii auttamaan tuotannon uusia tuotteita, jotka hyödyttävät sekä ympäristöä että kuluttajille.

Factory ja teollisuus ovat hyvin tärkeitä kehityksen ja kasvun taloudessa. Yksi ei voi olla olemassa ilman toista, ja taloutta niin ikään puuttuvan, jos nämä kaksi eivät ole läsnä.

Yhteenveto:

1. 'Teollisuus' on tuotannon taloudellisen tavaroiden ja palveluiden taas 'tehdas' on paikka, jossa tavara on tuotettu tai valmistettu.
2. Molemmat ovat mukana taloudellinen prosessi, mutta ala ei ole laajempi kun tehdas ei ole.