Ero Kirjanpito ja talousKirjanpito vs. Economics

Ihmiset sekoittavat usein kirjanpidon taloustieteen. Mitä he pitävät kirjanpito voi todella olla taloustieteen, tai päinvastoin. Enemmän niin, monet ammattilaiset kouluttaa itseään erilaisissa alojen koskevat sekä oppiaineista, koska oppiminen tulee varmasti liittyy se tutustutaan liittyviä käsitteitä muiden.

Joten mikä on kirjanpito, ja kun se oli ensimmäinen käsitteellistää? Kirjanpito, koska alan tutkimus, on jo vanha kuria. Se on ollut olemassa kauan ennen käsite rahoituksen kehitettiin. Itse asiassa, kirjaa kirjanpito voidaan jäljittää niinkin varhain kuin 7000 vuotta sitten. Kyse yksinkertaisesti valmistelee kirjaa kirjanpidon ja analysointi tai ymmärtää tilinpäätöstä.

Kirjanpito säätelee eri periaatteita, jotka sisältävät osuma, ajantasaisuus, luotettavuus, vertailukelpoisuus ja johdonmukaisuus tietoja tai raportteja. Jokainen yritys, yritys, organisaatio tai kansakunta, on omat kirjanpito-alalla, joka valmistelee lausuntoja perustuu maailmanlaajuisesti hyväksytty joukko standardeja.

Lopussa lähes kaikki laskennan prosessien, on tulos. Tämä avain ulostulo kirjanpidon kutsutaan kuin rahoitusselvityksen. Nämä lausunnot käytetään kommunikoida, ja antaa valoa yleisölle, kuinka hyvin yhtiö suoritettu, tai kertoa heille taloudelliseen asemaan yrityksen. Siten, kirjanpito on dubattuna kuin viestintäväline yritysten välillä. Se on kieli käytetään tekemään kaikkien asianomaisten ymmärtää.

Kääntäen, taloustiede on tutkimus tai tiede, joka käsittelee kysymystä niukkuus. Perusedellytys tässä lajissa, on se, että ihmiset ja kaikki huolissaan on käytettävä tiettyjä keinoja torjua erittäin rajalliset resurssit käytettävissä. Se keskittyy tutkimuksessaan tuotantoa, jakelua ja kulutusta tavaroiden ja palvelujen. Käsite taloustieteen myös yrittää ymmärtää, miten tietyt taloudet toimivat ja miten taloudellisten muuttujien vuorovaikutuksessa keskenään. Lisäksi kaksi suurta alaosastoa tässä lajissa ovat mikrotalousteorian ja kokonaistalouden.Economics pidetään myös radikaali opetuslapsi, joka on usein arvosteltu, koska sen käytön oletuksia. Monet asiantuntijat pitävät joitakin suosituimmista taloudellisia käsitteitä, kuten tekee 'järkevä valinta', kuten liian epärealistinen ja todennettavissa.

Kaiken kaikkiaan vaikka kirjanpito- ja talous ovat kaksi hyvin liittyvien tieteenalojen, he silti eroavat toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. Tilinpäätöksen käyttää tiettyjä periaatteita tueksi toimia, kun taas taloustiede käyttää oletuksia, jotka pyrkivät tekemään tiettyjä tilanteita yksinkertaisempi.