Ero Etiikka ja arvot Etiikka vs Arvot

Jokaisella on tietty joukko arvoja ja tietty eettiset jotka ovat hyvin arvostettu. Jotkut ihmiset, jotka eivät tiedä tarkkaa eroa 'arvoja' ja 'etiikka' käyttävät usein kahta sanaa samassa merkityksessä. Vaikka nämä kaksi ovat erilaisia, nämä kaksi yhdessä muodostavat perustan päätöksentekoa varten.

Mitä arvoja? Ne ovat perus uskomukset että yksittäinen ajattelee olevan totta. Jokaisella yksilöllä on joukko arvoja, joiden kautta hän katsoo kaiken ja myös maailmaa. Voidaan sanoa, että useimmat ihmiset eivät koskaan poikkea niiden arvot. Arvot voidaan sanoa olevan pääperiaatteita yhdessä 'elämän.' Value 'voidaan määritellä siltana, jonka yksittäinen tekee päätöstä hyviä ja huonoja, oikein tai väärin, ja tärkein tai vähemmän tärkeitä.

Etiikka on ohjeita tai sääntöjä, jotka asetetaan yhteiskunnassa tai organisaation sijaan yksittäisen. Etiikka voidaan määritellä säännöt muotoiltu maa tai yritys tai jotkut toimielimet. Etiikka perustuu pääasiassa moraalisiin arvoihin. Etiikka ei ole, että se on asetettu kaikissa yhteiskunnissa, mutta se perustuu pääosin hyveitä, oikeuksista ja velvoitteista. Esimerkiksi velvollisuus olla rikoksia, murhia ja raiskauksia on eettinen näkökulma. Etiikka on myös rakennettu uskollisuus, rehellisyys ja myötätunto.Arvot ovat hyvin henkilökohtaisia, kun etiikka on hyvin yhteiskunnallinen. Voidaan myös nähdä, että arvojen ja etiikan joskus voi olla ristiriidassa. Vaikka on tiettyjä arvoja, hän ei voi viihdyttää tietyt päätökset perustuvat eettisiä ohjeita. Vaikka abortti pidetään laillinen, useimmat ihmiset eivät hyväksy sitä moraalisesti.

Yhteenveto:

1. Arvot ovat perus uskomukset että yksittäinen ajattelee olevan totta. Jokaisella yksilöllä on joukko arvoja, joiden kautta hän katsoo kaiken ja myös maailmaa.
2. Etiikka on ohjeita tai sääntöjä, jotka asetetaan yhteiskunnassa tai organisaation sijaan yksittäisen.
3. Arvot voidaan sanoa olevan pääperiaatteita yhdessä 'elämän.' Value 'voidaan määritellä siltana, jonka yksittäinen tekee päätöstä hyviä ja huonoja, oikein tai väärin, ja tärkein tai vähemmän tärkeitä.