Ero ohjaus ja neuvontaOhjeita vs Neuvonta

Psychology, tutkimus käyttäytymisen ja mielen prosesseja, on kirjo. Siihen liittyy prosessin ymmärtäminen syitä, miksi ihmiset käyttäytyvät ja ajatella kuten he tekevät ja soveltaa tieteellisiä menetelmiä havainnoimalla ja keräämällä tietoja, jotta keksiä sovellettavan periaatteen käyttäytymisen ja motivaation.

Se on subjektiivinen ja levitetään mukaan erityiset vaatimukset yksilön. Useiden oksat ja sovellukset psykologian ovat aloilla ohjaus- ja neuvonta.

Ohjaus ja neuvonta sekä vielä auttaa yksittäisen tekemään valintoja eri asioita, jotka saattavat kohdata ja hämmentää häntä. Ne ovat täysin erilaisia ​​kenttiä vaikka ja auttaa erottamaan nämä kaksi, tässä on joitakin asioita, joita käytetään kuvaamaan niitä:

Neuvonta
Neuvonta on psykologinen erikoisuus, joka käsittelee tutkimusta ja soveltavaa työtä, koulutus, urakehitys, ehkäisy ja terveyden. Se keskittyy ihmisen 'vahvuuksia, omaisuuden, ympäristön vuorovaikutus, koulutustausta, urakehitykseen ja persoonallisuus.

Neuvonta aloitti seurauksena toisen maailmansodan. Sittemmin sitä on käytetty yksityishenkilöt, instituutiot, perheet, kuntoutus virastojen ja muiden organisaatioiden kanssa. Se hyödyntää psykologisia menetelmiä keräämisessä sairauskertomuksen dataa henkilökohtainen haastattelu, testaus ja pätevyys.

Se auttaa asiakkaita valitsemaan paras ratkaisu ongelmaan, läpi prosessin kuuntelua ja kyseenalaistamista. On tärkeää huomata, että neuvonta ei ole antamista lausunnon ja se perustuu wellness mallin sijaan lääkärin yksi.Ohjaaja 's peruslähtökohta olisi mentävä hoitoon toimintahäiriöitä tai patologian. Sen pitäisi käsitellä asiakkaan' s itsetietoisuutta, jonka pitäisi auttaa häntä kohti henkilökohtaista kasvua ja hyvinvointia.

Opastus
Ohjeita on määritelty teko ohjaava, jossa johto, ohjaus, suuntaa tai ammatinvalinta tuleville toimille. Se on yleensä tarjotaan opiskelijoille valmisteltaessa kutsumus.

Guidance auttaa henkilö löytää ja kehittää psykologista, ammatillisen ja kasvatusmahdollisuuksia ollakseen onnellisempi ja hyödyllisiä yhteiskunnassa. Jokainen henkilö on vastuussa hänen päätöksistä ja toimista, mutta kun hän on nuori, hän tarvitsee jonkun kypsempi ja kokenut opastamaan häntä läpi elämän ja pyritään tekemään oikeita päätöksiä itselleen.

Kuten neuvontaa, se auttaa asiakkaita kohti päätös tai sopivasta toimintatavasta. Sitä voidaan käyttää terapeuttisina tuen hoidossa pieniä stressi ja häiriöt.

Yhteenveto

1. Neuvonta on psykologinen kenttä, joka käsittelee tutkimusta ja soveltaa työn tarjota koulutusta ja valvontaa, ohjaus- on psykologinen kenttä, joka käsittelee auttaa asiakkaita heidän tarvitse valita oikea toimintatapa.
2. Vaikka molemmat ovat käytössä organisaatiot ja yksityishenkilöt, neuvonta on laajempi ulottuvilla, kun ohjaus on yleensä käytetään kouluissa ohjaamaan opiskelijoita asianmukaisiin toimenpiteisiin.
3. Molemmat voivat auttaa hoidossa ja kuntoutusta henkilö kärsii psyykkinen sairaus tai häiriö, mutta neuvonta on laajempi kuin ohjausta.