Ero DBA ja PhDDBA vs. PhD

Oletko koskaan yrittänyt kysyä itseltäsi, onko sinun jatkaa DBA tai PhD? No, perusperiaate DBA on antaa liikemiehiä ja naisia, jotka ovat jo ansainneet Masters Degree edistyä uransa hankkimalla toinen kehittynyt Business Administration astetta. Tämä tutkinto on tarkoitettu liikemiehille, jotka haluaisivat lisätä tutkimukseen osana määrittelyyn, toteuttamiseen ja arviointiin asioita, jotka kohtaavat niiden järjestämisestä.

DBA voidaan pitää PhD, se vain riippuu laitoksen, jossa sait sen, ja missä aiot käyttää sitä. DBA on niille, jotka ovat jo liikemiehiä itse; jotka vielä haluavat hiomaan tutkimustausta ja edelleen kehittää liiketoimintaansa ja strategia tutkimuksen taitoja.

Päinvastoin, PhD on siinä määrin, että on keskittynyt enemmän miehiä ja naisia, jotka ovat kiinnostuneita alan tutkijoita, ja on keskittynyt enemmän tutkimukseen.

Kuitenkin molemmat astetta edellytä aikaisempaa koulutusta, ja kestää kymmenen täyden vuotta. Joitakin on tutkielma, tai muita tutkimushankkeita, kun taas muut ohjelmat voivat sallia loppukoe sijasta opinnäytetyön tai tutkimushanke. Voit vahvistaa politiikan eri oppilaitoksille nähdä eroja astetta tarjotaan, ja onko ero opetussuunnitelmaan.

Kaiken kaikkiaan suurin ero on oikeastaan ​​mitä aiot tehdä oman astetta. Kuten mainittiin, vahvistaa teidän oppimisen laitoksen valinta voi auttaa sinua saamaan paremman otteen, joka aste on parhaiten tavoitteesi. Tutkinnot ovat yleensä käytetään vaihdellen monilla aloilla, joten se on parempi, että voit tehdä tutkimusta. On kohtuullisen määrän samankaltaisuuksia astetta, mutta joitakin eroja voidaan soveltaa vain, jos aiot opettaa.Niin, tässä on perus yhteenveto siitä, mitä erot ovat:

1. DBA on ammattilaisille, jotka haluavat edistää uraansa, kun FT on keskittynyt enemmän tutkimukseen. Jälkimmäinen soveltuu niille, jotka etsivät syvemmälle academe, ja haluavat tulla ohjaajien.

2. DBA on enemmän liiketoimintavetoiset, kun PhD on tutkimus keskittyi varten erilaisia ​​tutkimuksen aloilla.