Ero Testi strategia ja Test PlanTest strategia vs Test Plan

Joka laajamittaisen hankkeen, testaus on tärkeä osa prosessia. Perusteellinen ja tarkka toteuttaminen testaus varmistaa, että hanke on jopa standardien ja on vakavia puutteita. Ennen Testeissä on kaksi asiakirjaa, jotka on annettu ja noudatettu, testi strategia ja testaussuunnitelman. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden laajuuden. Testi strategia kattaa tavoitteet, jotka on saavutettava, ja menettelystä, jota käytetään. Tämä on usein yrityksen tai projektin laajuinen dokumentti. Vertailun vuoksi testi suunnitelma on lokalisoitu asiakirja, joka käsittelee tietyn osan tai osa hanketta ja seuraa ohjeita totesi testissä strategiassa.

Joissakin pienempiä hankkeita, testi strategia on usein löydetty osan testaussuunnitelman lähinnä koska on vain yksi testi suunnitelma, ja sen ei 't näyttävät käytännön erottaa testi strategiaa. Mutta suuria projekteja monia projekteja useita komponentteja on yksi testi strategia ja kourallinen testisuunnitelmia, yleensä yksi kutakin pääkomponentti. testi suunnitelma yleisesti tapahtuu testauksen johtaja tai testaus lyijyä. Tämä on keskitason asennossa, henkilö, joka on läheisesti tuntevat osaa hän työskentelee. Toisaalta, testi strategia tehdään yleensä projektipäällikön tai joku suurempi, koska se vaatii henkilön, joka on kattava näkemys hankkeen.

Koska testi strategia kattaisi koko joukon osia, jotka voivat olla hyvin erilaisia ​​keskenään, se kattaa vain yleisiä näkemyksiä siitä, miten lähestyä testausprosessin. Yksityiskohtien, kuten kuka tekee varsinaista testausta ja kuinka vaiheet on suoritettava, jätetään testaussuunnitelma. Toinen merkittävä ero testaussuunnitelman ja testata strategia on, miten niitä on yli ajan. Testi strategia on staattinen asiakirja, joka pysyy samana alusta loppuun. Vertailun vuoksi testi suunnitelma on usein muutettu siten odottamattomat olosuhteet, jotka voivat tapahtua projektin edetessä.Yhteenveto:

1. Testi strategia on kattavampi kuin testi suunnitelma.
2. Testi strategia tehdään projektipäällikkö kun testi suunnitelma tehdään testaus- johtaja tai lyijyä.
3. Testaa strategia puhuu yleistä lähestymistapaa, kun testi suunnitelma puhuu yksityiskohtia.