Ero Medical Assistant ja CNAMedical Assistant vs CNA

Yhä useammat maat ovat nykyään kokevat sairaanhoitaja pulaa keskuudessa sairaalat, hoivakodit, hoitokodeissa, klinikoilla ja pitkäaikaisia ​​hoitolaitoksissa. Kriisi voi osti vähentynyt kiinnostus opiskelijoiden lääketieteen alalla yhdessä mojova lukukausimaksuja hoitotyön kouluissa. Useimmiten kuitenkin, tämä ongelma on seurausta rajoitettu määrä professorien ja ohjaajien keskuudessa yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Itse asiassa useimmat hoitotyön koulut kieltäytyvät myöntämään tuhansia sairaanhoitajaopiskelijoiden vuosittain johtuen rajallinen väestöstä tiedekunnan jäseniä. Tämä skenaario ei yllättävää johtanut laski potilaiden hoidon laatua ja alempi pätevyys monissa hoitolaitosten.

Väliaikaisena parannuskeinoa jatkuvasta lääketieteen kriisejä, liittovaltion hallitukset ovat jatkuvasti rohkaisevia ylioppilaita osallistua ammatilliseen sairaanhoitajien koulutusta tai rekisteröityä ohjelmia, jotka voivat saada ne paikalla lääkärien jo muutaman viikon osallistuvat luokat. Muutoin olisi sama kuin ammunta kaksi kärpästä yhdellä iskulla C hallitus antaa heikossa asemassa olevien henkilöiden, joilla ei ole varaa mennä yliopistoon mahdollisuuden luoda vakaa ura, saat antelias palkkaa lääketieteen alalla, samalla nopea korjata puutteen henkilöstön keskuudessa hoitolaitosten.

Niinpä monet valtiot käyvät parhaillaan sertifioitu hoitotyön assistentti (CNA) koulutusohjelmat. Yleensä vaatimukset koulutukseen sisältyy ylioppilastutkinto tai GED, selkeä rikosrekisteri, huumetestit, immunizations ja valtion tunnus 's. Opiskelijan tulee olla 16-18 vuosi vanha, mutta tämä riippuu pääsyvaatimukset asettamat hallitus, koulutuksen tarjoajan, ja hoitaja 's avustaja hallintoelimissä.

Sama edellytyksenä hakea sertifioitu lääketieteen avustajat (CMA). Ammattikorkeakoulut, yliopistot, lukiot, ja yksityiset koulutuskeskukset tarjoavat CNA luokat yleensä pidä CMA luokissa pätevän opiskelijoille samoin.

Molemmat ohjelmat edellyttävät kuusi-kaksitoistaviikkoa koulutusta, ja vähintään 70 luotto tuntia (useimmissa osavaltioissa). Valmistuttuaan ohjelma täyttäisi yksilöiden istua valtion licensure tentti jotka voivat saada ne sisältyvät rekisterin tarvittavat voidaan laillisesti työskentelee sairaaloissa ja muut tilat.Vaikka nämä kaksi uraa on samat koulutusta, vaatimukset ja menettelyt työllisyyden, niillä on myös selkeitä eroja.
CNAs tai sairaanhoitaja avustajansa ovat vastuussa suorittaa perustulleista sairaanhoitajien. Niitä voidaan käyttää sairaaloissa, hoivakodit, hoitokodeissa, eläkkeelle yhteisöt, psykologia osastoilla, kuntoutuslaitokset ja muut kodin hoitolaitoksissa.

Heidän työnkuvaansa kuuluu yleensä seurannassa potilaiden 'elintoiminnot ja raportoi niistä valvovalle rekisteröity sairaanhoitaja tai lääkäri, infektioiden, ylläpito hygienian ja hyvinvointi potilaista, varastointi ja toiminta lääketieteellisten laitteiden, ja muut tehtävät, jotka tukea potilaat heidän jokapäiväistä elämää.

Toisaalta, työpaikat CMAS ovat taipuvaisia ​​hallinnolliset tehtävät ja vastuut. Yleensä lääketieteelliset avustajat avustavat lääkäreitä, kiropraktikot ja muut valvojat hoitolaitosten pitämisessä toimistoissa 'työ sujuvasti ja tehokkaasti. Ne ovat yleensä osoitettu hallita ja järjestää kirjaa potilaiden, täyttää vakuutus hakulomakkeita, ja määrittää tapaamisia laboratorio- tentit ja sairaalakäyntejä. Ne toimivat sihteerinä esimiehille tehtäviä, jotka voivat vastata muun muassa puhelimia, tervehdys potilasta, kirjanpito ja hallinnoinnista laskutus.

CMaS tietysti voi myös työskennellä klinikalla ja käsitellä samaa työtä kuin itse CNAs. Ne voidaan sallia tehdä perus phlebotomy ja hallinnoida lääkkeitä. Kuitenkin useimmat työnantajat mieluummin antaa tämän työn CNAs koska niiden odotetaan olevan enemmän kokemusta tehtävät vastaan ​​kurssien ne ovat ottaneet koulutuksen aikana.

Yhteenveto:

1. Lääketieteellinen avustajat ja CNAs auttaa esimiehille eri tilat.
2. Vain muutama viikko koulutus jaetaan molemmille töitä.
3. CNAs ovat vastuussa suorittaa tehtävänsä sairaalassa, kun CMAS osoitetaan usein hallinnollista työtä.