Ero Business Ethics ja yhteiskuntavastuuBusiness Ethics vs Yhteiskuntavastuu

Yritykset pyrkivät saamaan maksimaalisen voiton niiden omistajien ja osakkaiden. Tämä ei tarkoita, he voivat tehdä mitä se kestää saada sitä mahdollisimman kannattavuutta. He voivat 't tehdä vino asiat vain saada haluamansa voitto. Tässä on liike etiikka ja sosiaalinen vastuu astuu kuvaan. On monia sekaannuksia näiden kahden asian välillä ja niillä on taipumus saada käytetään keskenään. Sosiaalinen vastuu on helppo ymmärtää, mutta sana 'etiikka' aiheuttaa paljon hämmennystä. yrityksen politiikka on noudatettava hyödyttämään yhteisöä. Tämä loi kuin yhteiskuntavastuun. kuitenkin, kun puhutaan liiketoiminnan etiikasta, siitä tulee aivan eri asia, koska etiikka perustuu on omatunto.

On olemassa merkittävä ero sosiaalisen vastuun ja yritysetiikkaan; ja paras tapa erottaa kaksi on määrittelemällä molemmat.

Ennen määritellään liiketoiminnan etiikka, on parasta ymmärtää etiikan ensin. Eettisyys moraali ja tulee kreikan sanasta eetos. Eettinen toiminta on näkökohta koskee hyvä ja oikea. Ethics keskittyy hyviä ja huonoja, oikea ja väärä. Käyttämällä sen liike tarkoittaa, että yritys on noudatettava oikeuden käyttäytyminen hyötyä hyvää kaikki, myös osakkeenomistajat, sidosryhmät ja jopa yhteisön. Vaikka voittoa on tärkeintä liiketoiminnan, jos rahaa on ainoa huolenaihe tietyn liike, niin se on kapitalismi pahimmassa. Yritysten tulee olla hyvä liiketoiminnan etiikka hyödyttää koko yhteisöä tai yhteiskunnalle. Tämä on tärkein tavoite liiketoiminnan etiikan. Että liiketoimintaa ei saa vahingoittaa ihmisiä. Sen sijaan se pitäisi hyödyttää niitä. Yritykset, joilla ei ole hyvää liiketoimintaa etiikka rangaistaan ​​lain, mutta nämä pakotteet eivät ole mitään verrattuna moraalitonta asioita, jotka muut yritykset pystyvät tekemään ja ovat todella tehneet.

'Ei kukaan ole saari', mikä tarkoittaa ihmiset ovat sosiaalisia olentoja. Käyttäytymistä että ihminen on näytettävä tulee mukaan hyväksyttäviä normeja yhteisön tai yhteiskunnan. Vertaamalla tämä skenaario yritysten, yritysten on silti suorittaa yhteiskunnallisista velvoitteistaan ​​suorittamalla toimintoja, jotka mukaan yhteiskunnan normeja tai yhteisöä. Vaikka yritykset ovat enemmän huolissaan siitä voittoa yritykselle, sen olisi vielä sosiaalinen vastuu sen yhteisölle. Tämä on tärkein merkitys sosiaalisen vastuun. Se on pikemminkin velvollisuus tai velvollisuus ihmisiä kohtaan, että liike vaikuttaa. Yksi tärkeimmistä esimerkkejä tästä on, vähentää saastumista yritys, varsinkin jos että tietyt liiketoiminta on yksi luoda kaikki pilaantuminen.

YHTEENVETO:1.

On olemassa hyviä asioita yhteiskunnalle, jotka eivät ole hyvää liiketoimintaa ja tämä on silloin sosiaalinen vastuu tulee sisään. On myös hyviä asioita liiketoimintaa, jotka eivät ole hyväksi yhteiskunnalle ja tämä on silloin liiketoiminnan etiikan tulee.
2.

Sosiaalinen vastuu on enemmän politiikan tai velvollisuus yhteisöä, kun taas liiketoiminnan etiikan on enemmän omatunto.
3.

Business keskittyy voittoja, mutta sosiaalisen vastuun. Se on kuitenkin velvollinen suorittamaan hyödyllisiä toimintoja yhteiskunnalle, kun taas liike-elämän etiikka pitäisi tehdä myönteinen yhteiskunnalle.
4.