Ero RFP ja RFIRFP vs RFI

Ymmärtäminen ero RFP ja RFI voi auttaa tekemään vahva valinnat kun haluat ulkoistaa. Olipa 've ulkoistaminen pitkään ja haluat löytää enemmän erottuva tapa valita urakoitsijoiden tehtävään, tai et' uudelleen juuri aloittanut, erotus pyynnön ehdotuksen, ja tietopyynnön, voi tehdä työn helpottamiseksi.

Ajattele RFI (tietopyyntö) kuin tietoja vaihe luotaa. You 're etsivät tietoa, joka sisältää kaiken, kuten hinnat, kokemuksen ja asiaan syyt ehdokkaita' sovellus, ja voit käyttää tätä saada käsityksen siitä, miten hyvin perehtynyt ne ovat vaiheissa hyvä yhteydenpito potentiaalisille asiakkaille. Jokainen myyjä riittävällä täytä odotuksia tai jättää tarvittavat tiedot, on ilmoittanut, että ne eivät kuulu lyhyessä listassa. Ei kaikki toimittajat harkita tietopyynnön sisältävät rahoitukseen vaihtokauppaa, tai jopa tietoja, mikä voi johtaa väärinkäsityksiä jos 'etsimäsi selvittää, kuinka paljon se' s tulee maksamaan täyttämään toiveesi.

Taloudellisista järjestely huomioiden te 'd mieluummin jättää RFP (Request for proposal). Tämä antaa tietty urakoitsija tai myyjä, selkeä käsitys, että etsit neuvotella sopimus jonkun kanssa hinnan ja tarjonnan laatuun. Jotta saada tarkka vastaus RFP, sinun on voitava esittää myyjän kanssa kaikki projektin yksityiskohdista.

Se vie enemmän vaivaa tarkasti pyytää ja vastaanottaa RFP vs. RFI. Tiedonannossa kyvyt molempien osapuolien on sovellettavissa, ja hyvin perehtynyt. Tämä on usein siinä vaiheessa käytetty selventää odotuksia, ja saamalla takeet myyjältä tai hakija, että ne voivat käsitellä projektin oman aikataulun ja ehdot. Tämä on enemmän täydellinen ja muodollinen askel, joka voi helposti siirtyä osaksi sopimusta pyynnön.

On etuja ja haittoja kunkin näkökohdan. RFI antaa sinulle mahdollisuuden heittämään ulos laaja net, kala tiedoksi ja kerätä recon ilman antaa kaikki projektin 's yksityiskohtia. RFP vaatii paljon enemmän vaivaa, koska se on paljon kapeampi kannalta odotusten ja haluaa, ja tulee aina sisältää taloudellisia tietoja.Yhteenveto:

1. RFI on laaja, ja ei välttämättä edellytä taloudellista puheluiden tapahtuminen.

2. RFP on yhtä paljon hintaa, koska kaikki muut näkökohdat.

3. RFP vaatii enemmän vaivaa sekä sinulle ja mahdollisille urakoitsija.