Ero PMI ja Prince2PMI vs Prince2

PMI ja Prince2 ovat joitakin yleisimmin käytetty standardeja Projektinhallinta piireissä. PMI on todella Project Management Institute, joka on virallinen julkaisija PMBOK (Project Management Body of Knowledge). PMI on voittoa tavoittelematon ammatillinen järjestö, joka tarjoaa stream-vuori prosesseja ammattiin projektinhallinnan. Siksi vertailu PMI ja Prince2 todella keskittyy PMBOK (PMI) ja Prince2 (hankkeet Controlled Environments).

PMI 's PMBOK on kokoelma prosessien ja osaamisen alueilla yleisesti hyväksytty yleinen konsensus alalla projektinhallinnan parhaita käytäntöjä. PMI' s PMBOK on kansainvälisesti tunnustettu ja hahmotellaan perusteet projektinhallinnan, riippumatta siitä minkälainen projekti, onko valmistus , suunnittelu, ohjelmistojen tai rakentamiseen. Se on yleensä opas, kokoelma hyväksyttyjä standardeja, vain osoittaa, miten asiat voitaisiin tehdä, mutta se ei ole sitova.

Project Management Institute (PMI) tarjoaa lukuisia varmentamistasot projektinhallinnan lukien CAPM (Certified Associate Project Management), PMP (Project Management Professional), PMI-SP (PMI Scheduling Professional), PMI-RMP (PMI Risk Management Professional ), ja PgMP (Program Management Professional). PMP oli PMI 'ensimmäinen sertifiointi sen käynnistämisen jälkeen vuonna 1984.Toisaalta, Prince2 on joukko peräkkäisiä menetelmiä ja tekniikoita, jotka keskittyvät 'asian ydin' projektin, ja soveltuu kaikille koko projektin. Vaikka se on prosesseja sen rakenteissa, Prince2 on paljon enemmän keskittynyt mitä on tehtävä ja milloin. Se on menetelmä, jossa selkeä ja tiivis vaiheista. Prince2 on kaksi pätevyys tasoa, säätiö ja ammattihenkilön tasoilla. Säätiö taso pohjimmiltaan on johdatus terminologiaa ja perusteet metodologian, kun lääkäri taso on syvällinen ja sopii johtajille, jotka täytyy ottaa projekteja sisällä Prince2 ympäristössä.

Prince2 sponsoroi Britannian hallitus ja sen 's oletus standardi, joka on laajalti käytössä Yhdistyneessä kuningaskunnassa yksityisellä sektorilla, ja vaikka sitä käytetään myös kansainvälisesti, se ei ole niin laajalle levinnyt kuin PMI 'tietämättä opas. Prince2 oli myös paljon tasataan tietotekniikkahankkeiden aluksi, joten menettelytapaa. PMI toimintaa sponsoroi Project Management Institute Yhdysvalloissa.

Yhteenveto
PMI on Project Management Institute kun Prince2 on Projects valvotuissa ympäristöissä.
PMI julkaisee oppaita projektinhallinnan kun Prince2 on itse projektinhallinnan menetelmät.