Ero Kirjanpito ja Financial AccountingKirjanpito vs Financial Accounting

Kun se tulee valita kurssin harjoittaa korkeakoulussa tai yliopistossa, valtava enemmistö senioriopiskelijoiden etsivät yritysten kursseja. Tämä johtuu siitä, lisäksi, että sitä myönnettiin perustutkintoa astetta, joka saa heidät useimmat monikansalliset yritykset päätyttyä lukuvuoden ohjelma, valmiiksi liiketoiminnan lukuvuoden ohjelma yliopistossa tai korkeakoulussa antaa myös heille tietotaitoa ne täytyy oman yrityksen, ja niistä voi tulla oman pomo.

Valmistuminen kirjanpito koulutusohjelman tai korkeakoulun nähdään usein olevan yksi vaikeimmista yritysten kursseja. Kuitenkin se on palkitsevinta, koska se antaa tutkinnon useita eri mahdollisuuksia. Asianajotoimistot erittäin arvo asianajajat kirjanpidolliselta perustutkintoa astetta, koska ne pystyvät auttamaan niiden yritysasiakkaille. Samaan aikaan, monikansalliset yritykset tarvitsevat apua pätevien kirjanpitäjien valmistaa ja auttaa heitä esittämään taloudellisen aseman sidosryhmilleen, samalla äänen ehdotuksia ja suosituksia tulevissa haasteissa. Se ei ole ihme, että kirjanpito pidetään kieltä liiketoiminnan.

Määritelmän kirjanpitotodistuksella antaa opiskelijat teorioiden ja periaatteiden tallennus, luokittelu, yhteenveto ja tulkinnassa rahoitustoimia tietyn kokonaisuuden. Vuosien kirjanpito on laajentunut täyttämään taloudelliset tarpeet organisaatiossa, järjestämiseen eri ihmisryhmien, johon kuuluu hallituksen, sidosryhmiä ja mahdollisille asiakkaille.

Vastatakseen tähän kysyntään erikoistuneempia kirjanpitäjiä, korkeakoulut alkoi tarjota kirjanpito koulutusohjelmassa, jotka ovat erikoistuneita, yhdessä yleisten kirjanpito koulutusohjelmat, että ne ovat tarjonneet edellisinä vuosina. Financial kirjanpito on vain yksi erikoisalojen kirjanpito. Vaikka tämä akateeminen koulutusohjelman silti tarjoaa opiskelijoille samoja teorioita ja periaatteita, jotka tutkitaan yleensä kirjanpidon kursseja, kirjanpidon keskittyy soveltaa näitä teorioita ja periaatteita, Tilinpäätöksen laatiminen ryhmille organisaation ulkopuolisia henkilöitä. Tämä sisältää vaatimukset täyttävät paikallishallinnon edustajat, sidosryhmät, analyytikoille ja ekonomistit. Tilinpäätös valmistaa taloudellisia tilintarkastajat käytetään myös houkutella ja mahdollisille asiakkaille. Tämä on jyrkässä ristiriidassa yleisen kirjanpidon koulutusohjelmat, jotka tarjoavat koulutusta opiskelijoille varten Tilinpäätöksen laatiminen, joita voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti.Yhteenveto

1. Tilinpäätöksen ja kirjanpidon ovat perus liike opetusohjelmia, jotka auttavat opiskelijoita oppimaan periaatteita tallennuksen, luokittelu, yhteenveto ja tulkinnassa liiketoimia.

2. Kirjanpito koulutusohjelmat ovat hyvin yleisiä heidän koulutukseen, kun taas kirjanpidon tutkinto ohjelmat ovat yleensä tarkempia ja erikoistuneita koulutukseen opiskelijaa.