Ero ABC ja ABMABC vs ABM

ABC tarkoittaa Activity Based Coasting ja ABM tarkoittaa toimintojohtamisesta. Sekä ABC ja ABM ovat johtamisen työkaluja, jotka auttavat hallitsemaan liiketoiminnan. Nämä kaksi auttaa parantamaan suorituskykyä yrityksen yritys tai organisaatio.

ABM keskittyy pääasiassa liiketoimintaprosessien ja hallintaan, joilla pyritään johtuvat organisaation tavoitteisiin. Toimintoperusteinen johtaminen auttaa vähentämään kustannuksia kuljettajien ja siirtää resursseja.

Sekä ABC ja ABM eroavat toiminnot. Activity Based Coasting koskee

mittaukset kustannusten ja suorituskyvyn eri toimintoja, kustannukset esineitä ja resurssit. ABC pääasiassa tunnistaa rento suhteet kustannustekijöitä toimintaan. Toimintoperusteinen johtaminen keskittyy lähinnä johdon toiminnan menetelmänä parantaa saadun arvon asiakkaan ja voitto sai antamalla tämän arvon.

Toimintoperusteinen johtaminen keskittyy eri toimintojen ja liiketoiminnan prosessit, että asiakkaiden tarpeet ja on valmis maksamaan. Toimintoperusteinen johtaminen auttaa määritettäessä osuus kunkin henkilön. Tämä perustuu toimenpiteistä kustannusten, laadun ja aika. ABMs tukevat myös Balanced Scorecard ja pidetään perustana Business Process uudelleensuunnitteluohjelma.

Toimintoperusteinen Coasting voidaan kutsua osajoukko toimintojohtamisesta. ABC auttaa parantamaan kustannuslaskenta esittämällä eri kulut, kuten tarvikkeet, palkat ja vuokraa toimintaa ja hahmotellaan näitä toimia palvelujen, prosessien, tuotteiden, asiakkaiden ja jakelu.

Yksi peruskäsitteet Activity Based Coasting on, että kustannukset kulutetaan ja kulutus hallitaan.Yhteenveto

1. ABM keskittyy pääasiassa liiketoimintaprosessien ja hallintaan, joilla pyritään johtuvat organisaation tavoitteisiin.

2. ABC auttaa parantamaan kustannuslaskenta esittämällä eri kulut, kuten tarvikkeet, palkat ja vuokraa toimintaa ja hahmotellaan näitä toimia palvelujen, prosessien, tuotteiden, asiakkaiden ja jakelu.

3. Toimintoperusteinen Coasting voidaan kutsua osajoukko toimintojohtamisesta.

4. Activity Based Coasting koskee mittausten kustannusten ja suorituskyvyn eri toimintoja, kustannukset esineitä ja resurssit.

5. Toimintojohtamisen keskittyy lähinnä johdon toiminnan menetelmänä parantaa saadun arvon asiakkaan ja voitto sai antamalla tämän arvon.