Ero ALE ja EDIALE vs EDI

ALE on Application Link mahdollistaminen ja EDI on elektroninen tiedonsiirto. Sekä ALE ja EDI käytetään pääasiassa tietojen vaihtoon eri järjestelmien välillä. Vaikka päätavoitteena ALE ja EDI on sama, on joitakin perustavaa laatua olevia eroja, sekä menetelmä siirron.

Vuonna elektroninen tiedonsiirto, tiedot siirretään IDoc 's tai Intermediate asiakirjoja lattaviilalla. Toisaalta, muistista-muistiin siirto tapahtuu Application Link ottaminen.

ALE on yksi yleisimmistä tekniikoita käytetään SAP. SAP, Application Link Aktivointi käytetään siirtämään tapahtumatietoja ja master datan yhdestä järjestelmästä toiseen. ALE on uusi versio SAP.Elektroninen tiedonsiirto on paljon vanhempi kuin SAP versio. Tämä siirtojärjestelmä on standardoitu tänään käyttäen EDIFACT ja ANSI periaatteita. EDI käytetään pääasiassa väliseen viestintään kumppanien yrityksen tai yritys.
Elektroninen tiedonsiirto käytetään pääasiassa väliseen kommunikointiin kumppani järjestelmien. Mikäli laskujen lähettämiseen tai kuittauksia asiakkaille, EDI-järjestelmä on paras tapa. EDI on myös hyvä vastaanottamaan saapuvan tilauksia eri asiakkaille.
Päinvastoin, Application Link Aktivointi käytetään yhteydessä suuria määriä dataa loogisen Systems. Mikäli jakamisen asiakkaan master tilastoihin kahden järjestelmissä ALE järjestelmä soveltuu parhaiten. Jos on tarve siirtää laskuja ydin SAP-järjestelmän ei-SAP-järjestelmä, Application Link ottaminen sopii parhaiten.

Yhteenveto

ALE on Application Link mahdollistaminen ja EDI on elektroninen tiedonsiirto.

Vuonna elektroninen tiedonsiirto, tiedot siirretään IDoc 's tai Intermediate asiakirjoja lattaviilalla. Toisaalta, muistista-muistiin siirto tapahtuu Application Link ottaminen.

ALE on yksi yleisimmistä tekniikoita käytetään SAP. ALE on uusi versio SAP.

Elektroninen tiedonsiirto on paljon vanhempi kuin SAP versio. Tämä siirtojärjestelmä on standardoitu tänään käyttäen EDIFACT ja ANSI periaatteita.

Sovellus Link Aktivointi käytetään siirtämään tapahtumatietoja ja master datan yhdestä järjestelmästä toiseen. EDI käytetään pääasiassa väliseen viestintään kumppanien yrityksen tai yritys.

Elektroninen tiedonsiirto käytetään pääasiassa väliseen kommunikointiin kumppani järjestelmien.

Päinvastoin, Application Link Aktivointi käytetään yhteydessä suuria määriä dataa loogisen Systems.