Ero Työharjoittelu ja ExternshipTyöharjoittelu vs Externship

Jos 've kuullut harjoittelupaikkoja ja harjoittelijoita, sinun ei pitäisi' t on yllättynyt tietää, että on olemassa externships ja externs, eikö? Joten miten nämä kaksi ohjelmaa tai työkokemuksen eroavat toisistaan? Ovatko ne vain kaksi puolta saman kolikon? No, lukea tietää enemmän.

'Työharjoittelu' on eräänlainen väliaikainen kokemus eikä varsinainen ammatillinen työkokemus. Tämä koulutus antaa harjoittelija tarvittavat tiedot ja taidot, että hän voi käyttää etsittäessä vakaampi työtä lähitulevaisuudessa. Tämäntyyppinen ohjelma on usein tarjotaan yliopistossa tai opiskelijat, jotka haluavat saada tutkinto tietyllä alalla asiantuntemusta. Opiskelija sairaanhoitaja kestää todennäköisesti työharjoitteluun sairaalassa hioa hänen taitojaan tietyn hoitotyön alalla valinta kuten operatiivisen hoitotyö, lasten hoitotyön, geriatrinen hoitotyö, ja paljon muuta.

Työharjoittelu hyötyä sekä mahdollisille työntekijän ja työnantajan koska alhaiset koulutuksen opiskelijoiden voi jo antaa oppijan riittävät taidot ja teoriaa kunnostautua harjoittamaan ammattia. Jotta harjoittelija, työkokemus voidaan joko palkkion vai mutta useimmat näistä ohjelmista antaa pienen korvauksen harjoittelija taas jotkut ovat palkatonta kun se on vain edellytys valmiiksi tarvittava määrä opintosuoritusten. Harjoittelu on usein keskitason suhteen koulutuksen kestosta, mutta yleensä ei ylitetä kolmen tai useamman vuoden ajan. Useimmat harjoittelua Span perustuu semestral aikana yksi, kaksi tai useampia lukukautta.Externships ovat erilaisia, koska tämä kokemus antaa oppijalle vain kaikkein perustiedot ja käytännön tukea tarvitaan valaistumisen alan käytäntöä. Sinänsä externships ovat yleensä lyhyempiä kannalta koulutuksen kesto vastakohtana harjoittelupaikkoja. Lisäksi externs ei yleensä maksetaan heidän kokemuksensa se vain edellyttää extern suorittaa varjon rooli työympäristön että externship sijaan antaa heille mahdollisuuden tehdä enemmän käytännön kokemusta.

Yhteenveto:

1. Harjoittelu on yleensä kauemmin kuin externships jotka voivat jopa kestää vain muutaman päivän.
2. Harjoittelu on intensiivisempää ja antaa harjoittelija kanssa ensikäden kokemusta todellinen käytännöistä ajamaa toisin externships jotka useimmiten tarjoavat oppimisjakso sen extern.