Ero Markkinointi ja PRMarkkinointi? vs PR

Tarkka määritelmä 'markkinointi' on: 'toiminta, asettaa instituutioiden ja käsittelee luomiseen, viestintään, tuottaa, ja vaihtamalla tarjoukset, jotka ovat arvoa asiakkaille, asiakkaat, yhteistyökumppanit, ja koko yhteiskunnan.' Tämä on mukaan American Marketing Association. Tämä tarkoittaa markkinointi keskittyy enemmän tuotteiden myynnin yrityksen. Edistämistoimia ovat myös erittäin tärkeitä markkinoinnissa kuten mainoksia ja pr.

PR, toisaalta, on eräänlaista markkinointia, joka keskittyy enemmän suhteesta koko yrityksen ja ihmiset mukaan lukien niiden henkilöstö ja yhteisöä. Tämä tarkoittaa PR on enemmän keskittynyt kehittämään julkinen hahmo yrityksen. PR on erinomainen pitkäaikainen investointi, koska tällä yhtiö tietää, mitä asiakkaat ja jopa työntekijät ajattelevat heidän tuotteensa ja yrityksen koko. PR kampanjat voivat tehdä vahvempi sidos yrityksen ja ihmiset, jotka tekevät myynnin korkea pitkällä aikavälillä kuin ne lisäävät kansojen 'luottamus.

Suurin ero markkinoinnin ja PR on, että markkinointi on enemmän huolissaan myyntiin, kun PR on enemmän huolissaan käsitys ihmisten kanssa yrityksen, tuotteet, ja brändin.

Markkinointi on keskittynyt enemmän tuotteiden myyntiä. Tämä tarkoittaa, että markkinointi, edistää tuotteen on tärkeämpi. Markkinoinnissa tavara myydään niin he keskittyvät jolloin tuotteet ja tavarat näyttää hyvältä ihmisille. Jos tuotteet ja tavarat näyttää houkuttelevalta ihmisille, ihmiset varmasti ostaa niitä.

Kun se tulee PR, kuvan koko yrityksen on yksi edistetään. PR, yritys tekee rapport ihmiset tekevät yrityksen tai brändin näyttää houkuttelevampi, koska he ostavat yrityksen ennen kuin he ostavat tuotteita.

Markkinointi on vanha koulu, perinteinen, lyhyen aikavälin toimintaa, joka keskittyy kuinka ja mitä hinnat tavarat tai tuotteet myydään. Markkinointi on enemmän huolissaan siitä voittoa yrityksen kautta erilaisia ​​strategioita, ja PR on yksi strategioista markkinoinnin.

PR, toisaalta, on yksi uusinta strategioita luomalla markkinat keskuudessa. Se on pitkän aikavälin toimintaa, jossa havaitseminen ja reaktio ihmisiä kohti tuotteen ja tavarat arvioidaan parhaillaan ja manipuloidaan. Se ylläpitää myönteistä kuvaa yrityksen ihmisiä saada heidän luottamuksensa, joka myöhemmin johtaa lisääntymiseen myynnin.Kuitenkin kaiken kukkuraksi pois, pr on vain osa markkinointia. Se on yksi strategioista lisätä myyntiä tavaroiden ja tuotteiden. Tämä lisäys tapahtuu kehittämällä luottamusta ihmisten ylläpitämällä myönteistä kuvaa keskuudessa.

YHTEENVETO:

Markkinointi keskittyy myyntiin, kun PR keskittyy suhdetta yrityksen ja ihmisiä.

Markkinointi on enemmän edistämiseen tuotteita ja PR on enemmän edistämiseen yhtiön ja brändin.

Markkinointi on keskittynyt voittoa ja samalla PR keskittyy saamassa kansojen 'luottamus.

Markkinointi on vanha koulu, perinteisempi, pitkäaikainen aktiivisuus, kun PR on uusi ja pitkäaikaista toimintaa.