Ero Movement ja Shift kysyntäkäyräMovement vs Shift kysyntäkäyrä

On tärkeää tunnistaa erot liikkeen pitkin kysyntäkäyrät muutos kysyntäkäyrää. Kun on hinnan muutokseen, se olisi merkittävä vaikutus kuin muutoksen liikkeen pitkin kiinteään kysyntäkäyrä. Se on myös loi kuin muutoksen määrä vaati. Oletetaan esimerkiksi, että 's nousu autonvuokraus hinnat $ 30 $ 40. Mitä tapahtuu, että se vähentää kysytty määrä 40 yksikköä ja 30 yksikköä sijaan.

Kuten näette, hinta muutos johtaa liikkeen vain pitkin tietyllä kysyntäkäyrä. Eli jos on muutos muuttujat, jotka saattavat vaikuttaa kysynnän määrään, se luo muutos kysyntäkäyrät tai, toisin sanoen, kysynnän muutos. Sana keksi voi vain kuulostaa hienovarainen, mutta toteavat; se on erittäin tärkeää. Let 's sanoa, että tulot naapurustossa kasvaa, koska valmistava yritys pystyy antamaan työntekijöille ylityökorvaukset. Tulojen kasvu mahdollistaa ihmiset vuokrata enemmän autoja.

Vastaavalla vuokraan, määrä vaati nyt suurempi kuin ennen. Määrä vaati myös niiden täytettävä toimitettu määrä. Tämän seurauksena, koko kysyntäkäyrän siirtyy. Joten se on turvallista sanoa, että siirtyminen kysynnän käyrä huomattavasti muuttaa tasapainotila. Siirtymä kysynnän käyrä muuttaa markkinoiden tasapaino korkeammalle ja positiivisen tuloksen. Sinun täytyy muistaa kuitenkin, että jos kysyntä käyrä siirtyy vastakkaiselle puolelle, se tarkoittaa, että tasapaino hinta ja määrä laskee.Toinen tapa erottaa liikkumista ja muutos kysyntäkäyrä on tunnistamalla tekijöitä, jotka vaikuttavat muutos liikkeen ja muutos kysynnän. On olemassa neljä eri tekijöitä, jotka vaikuttavat liikkeen muutoksen kysynnän. Siihen sisältyisi kuluttajien tulot, odotukset, väestönmuutos, maut, ja suuntauksia. Jos liike toimii kohti, se voi tarkoittaa, että on olemassa vauhtia ei palauteta tuloista. Tämä voisi saada aikaan verot vähenivät ja palkkojen nousu. Liike voi myös johtua siitä, että kasvu tavaroiden arvoa. Hyvä esimerkki olisi tietokoneissa, koska ne ovat nyt hallitsevampi. Mikä on enemmän on, että mainonta on tärkeä rooli nousu hinta korvike, se merkitsee.

Toisaalta, on olemassa neljä tekijää, jotka muuttavat kysynnän käyrä. Ensinnäkin, se voisi olla muutokset kuluttajien tuloksen. Tuotteiden kysyntä on vähemmän, jos 'sa lama. Seuraavaksi olisi väestönmuutos. Mieti sitä huolellisesti. Jos väestö kasvaa, kysyntä siirtyy vasemmalle ja nouse. Kysyntä olisi pienempi, jos on olemassa rajoitettu numerot populaatioissa. Kolmanneksi olisi kuluttajien mieltymyksistä. Voit 't todella sanoa, mitä he haluavat. Mutta ajatella tätä, jos parempana tiettyä tuotetta huipussaan, kysyntäkäyrää täytyy siirtyä hyvä puoli. Tietenkin, et voi koskaan sanoa, kun se siirtyy negatiiviselle puolelle. Onhan villitys päättyy, kun 'liian paljon tarjontaa, ja alennukset olisi annettava vain niin kohdetta myytäisiin. Lopuksi hintoja liittyvien tavaroiden asiasta. Kun niihin liittyvät tuotteet muuttuvat, kysyntäkäyrää on muututtava samoin. voitaisiin ehdotettiin kaksi. Se voi joko korvata tai täydentävät. korvaa ovat niitä, jotka voidaan kuluttaa korvaavana. Toisaalta, täydennykset ovat tuotteita, jotka käytetään yhdessä.

Yhteenveto: