Ero Hallinnollinen avustaja ja sihteeriHallinnollinen avustaja vs sihteeri

Hallinnollinen avustaja ja sihteeri ovat henkilöitä, jotka avustavat ylimmät virkamiehet yrityksen tai laitoksen. Aiemmin oli vain sihteeri ja ajan myötä tuli apulaishallintoavustajien.

Sihteeri on henkilö, jonka tehtävänä on ehdottoman kirjoitusvirhe. Sihteeri on tehtävä töitä, kuten kirjoittamalla ja kopiointi saneluja, hoitavan puhelujen ja vahvistamisesta nimitykset. Sihteeri ei ole muuta merkittävä rooli ja hänellä ei ole valtaa tehdä päätöksiä itsenäisesti.

Hallinnollinen avustaja on enemmän heitä tehtäviin kuin sihteeri. Hallinnollinen avustaja 'työ on huomattavasti korkeampi toimihenkilön vähennyksistä. Toisin sihteeri, hallinnollinen avustaja on vapaus tehdä itsenäisiä päätöksiä. Hallinnollinen avustaja voi myös tehdä itsenäisiä päätöksiä. Toisin sihteeri, hallinnollinen avustaja voi jopa tietää mieltymyksiä hänen tai hänen pomo myös henkilökohtaiset mieltymykset.

Hallinnollinen avustaja voidaan myös annettu velvollisuus pitkän aikavälin hankkeita, joka kiinnostaa pomo. Kuitenkin pomo ei olisi jakaa tämän vastuun sihteeri. Sen sijaan, sihteeri vain annetaan tehtäväksi avustaa hallinnollinen avustaja jos mitään merkittäviä teoksia.

Toisin kuin sihteerit, hallinnolliset avustajat valvo esikunnat, järjestää konferensseja, tarkastelu väittää, muistioita ja tärkeitä raportteja. On vastuulla apulaishallintoavustajien järjestää tapaamisia johtoon jäsenten ja muiden eri valiokuntien. Osa apulaishallintoavustajien myös uskottu valmistella tilastoraporttien, jotka sihteereille eivät saa tehdä.

Ylioppilaita kanssa ammatillista koulutusta toimistossa hallinto ovat yleensä edullisia sihteerin töitä. Toisaalta, henkilö joka on suorittanut on edullisin varten hallinnollinen avustaja työtä.Yhteenveto

1. sihteeri on henkilö, jonka tehtävänä on ehdottoman kirjoitusvirhe. Hallinnollinen avustaja 'työ on huomattavasti korkeampi toimihenkilön vähennyksistä.

2. sihteeri on tehtävä töitä, kuten kirjoittamalla ja kopiointi saneluja, hoitavan puhelujen ja vahvistamisesta nimitykset. Sihteeri ei ole muuta merkittävä rooli ja hänellä ei ole valtaa tehdä päätöksiä itsenäisesti. Toisin sihteeri, hallinnollinen avustaja on vapaus tehdä itsenäisiä päätöksiä ja tehdä itsenäisiä tuomioita

3. Toisin kuin sihteeri, hallinnollinen avustaja voi jopa tietää mieltymyksiä hänen pomo myös henkilökohtaiset mieltymykset.