Ero Risk ja IssueRiski vs Issue

Monet ihmiset samaa mieltä pisteeseen, että se on helpompi hyväksyä luokitella kohteita niiden todellisuudeksi (kysymys) ja mahdollisuuksista huolimatta (riski). On kuitenkin olemassa joukko koettu eroista kysymys ja riskin, ja kaikkein merkittävin on se, että asiat on määrätty henkilöille. Tämä päätellä, että ei ole mahdollista määrittää ihmisiä erityisesti riskejä. Vaikka tämä olisi hienoa kanssa PMI muodossa, se 's ei perusvaatimus. Projektipäällikkönä, osoitetaan riskejä ihmisille on osa työtäsi, sillä ei voi olla asiantuntemusta kaikilla tekniikan aloilla.

Riski on epävarma tapahtuma, joka toteutuessaan voisi muuttaa valitun kurssin projekti. Riski on tapahtuma, joka ei ole vaikutusta tällä hetkellä, toisin sanoen, se ei ole vielä tapahtunut. On kuitenkin kannattava mahdollisuus riski muuttua ongelma, kun se on toteutunut. Ottaa sanoi, että se 's syytä huomata, että kaikki riskit voivat muuttua ongelmia, kun tajusi, koska jotkut riskit todella imeytyy hankkeen tai ohjelman vähäinen mahdollisia vaikutuksia.

Hoitaessaan riski, se 's mahdollista joko estää riski ymmärtämättä kokonaan tai hallita tai neutraloida sen vaikutuksia toteutumista. Saavuttaminen jälkimmäinen voi tarkoittaa, että ei asia johtaa, eli nettovaikutus toteutunut asia on täysin hyväksyttävää.Riskillä katsotaan mahdollisesti vaihtelua suunnitelmaan, ja se voisi olla vaaraa tai mahdollisuus. Riski on volatiliteetti, joka voi ajoittain johtaa epäonnistumiseen, tarpeettomia kustannuksia tai tehottomia rakenteen liiketoimintaa tai yritys. Jos on jäseniä joukkueessa jotka eivät ole kovin perehtynyt projektin, niin asiat ovat todennäköisesti esiintyy. Kysymykset voi myös olla seurausta valituksia asiakkailta, väärät ja ongelma-analyysi.

Missä tahansa hanke, on tärkeää viestiä tavoiteltu tulos ja merkitys ajoituksen suunnitelma hankkeen joukkue. Tämä on lähtötilanteessa johtoon hankkeen, ja harkintaa siitä, miten hankkeen toteuttaminen olisi esiintyä todennäköisin (normaali) olosuhteissa. Se on kehityksen aikana suunnitelma, joka tietoisesti tai tietämättään, riskiarviointi suoritetaan, ja tämä on 'normaali'.

Yhteenveto:
Riski on räjähdykseen tapahtuman, joka voi vaikuttaa kulkuun projektisuunnitelman, kun kysymys on olemassa vaara, että on toteutunut, vaikka ei aina.
Riski ei ole vaikutusta sen nykyisessä tilassa, vaikka asia saattaa olla ongelmallista.