Ero Grant ja ScholarshipGrant vs Scholarship

Koulutus on kallis asia. Kun se tulee korkeamman asteen tai korkeakoulussa, se tulee vieläkin kalliimmiksi. Laakeri kaikki koulutuksen kustannukset ei yleensä ole mahdollista, että keskimääräinen opiskelija. Auttaa tällaisia ​​ihmisiä, esityksestä apurahat ja stipendit on luotu. Opintovaliokunnan ovat samankaltaisia ​​monin tavoin, mutta niillä on eri tavoitteet ja päämäärät. On minuutin ero apurahoja ja stipendejä.

Sekä apurahan ja apurahan taloudellista tukea annetaan opiskelijoille edelleen jatkamaan koulutusta. On eroa. Niitä ei makseta takaisin. Nämä ovat yleensä verovapaita. Opiskelijan on tiedettävä ero näiden kahden, jotta voitaisiin valita paras vaihtoehto sopii.
Avustus on rahaa voittoa järjestöjen kuten valtion, yritysten ja säätiöiden. Apurahat annetaan tietyn hankkeen, ja asianmukainen raportointi hankkeen on säilytettävä sen myöntäjä varoja. Se annetaan tavallisesti hankkeisiin osallistuville oppilaille tutkintoihin ja myös henkilöille, jotka tarvitsevat talouden aloittaa uuden yrityksen tai ovat joutuneet katastrofin.

Apurahat annetaan ulos tasapainoa epäsuhta vero kerätään ja menot organisaation. Henkilö voi hakea tukea esittämällä ehdotuksen ja kun hyväksytään, päivitys on annettava luovuttajalle. Tätä tukea ei palauteta takaisin ja niin on eräänlainen ilmaista rahaa. Ne voivat vaihdella määrään.
Apuraha on taloudellista tukea nimenomaan ajetaan kohti college meneillään opiskelijoille. Se voi sisältää kokonaisuudessaan tai osittain lukukausimaksut sekä elinkustannusten yksilöitä. Apuraha edellyttää säilyttää tietty GPA pisteet ja tarvitsematta ottaa tietty määrä luotto tuntia ensimmäisen vuoden koulutus. Jotkut apurahat perustuvat sukupuoleen kantajan ja osa koulutusaloittain.
Suurin ero apurahat ja stipendit on, että stipendit ovat tiukemmat ohjeet ja vaatimukset valintaan verrattuna avustuksiin. Myös apuraha on räätälöity opiskelijoille menossa yliopistoon.Yhteenveto:

1. Avustus on talouden tarkoitettu yksityisille erilaisiin tarpeisiin kuten koulutukseen, projekteja, tai liike. Kuitenkin stipendejä yksinomaan annetaan opiskelijoille.
2. Avustuksia don 't ovat erityisiä vaatimuksia ja, kun ne on hyväksytty, ei ole juuri mitään edellytetään. Toisaalta, apurahat ovat tiukkoja sääntöjä ja tietty pistemäärä on säilytettävä yksittäisten.
3. Apurahoja annetaan henkilöille, jotka eivät pysty rahoittamaan koulutukseen taas stipendejä annetaan opiskelijoille, jotka edetä tutkijoita tai urheilua.
4. Avustukset voidaan antaa jollekin oppilaalle tahansa standardin taas stipendin annetaan niille, jotka ovat nimenomaan tulevat college.