Ero Tarkoitus ja tavoiteTarkoitus vs Tavoite

Tarkoitus ja tavoite ovat lähes samanlaisia ​​ja yksi tuskin törmännyt mitään eroa näiden kahden välillä yhdellä silmäyksellä. Tarkoitus ja tavoite ovat yhteydessä toisiinsa, mikä vaikeuttaa saada ulos ero näiden kahden välillä.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä näiden kahden välillä on aika tekijä. Ihmiset yrittävät saavuttamaan tavoitteensa asettamalla määräajat. Toisaalta, määräajat eivät sovellu tarkoitukseen.

Tavoite voidaan kutsua piste halutaan saavuttaa. Toisaalta, tarkoitukseen voidaan kutsua syy yksi pyritään saavuttamaan tavoite. Toisin tarkoituksiin, tavoitteet aina mennä eteenpäin tiettyyn suuntaan.

Tarkoitus, joka on kyse suunta, että jotain, joka vaikuttaa tavoitteita. Toisin kuin tavoite, tarkoitus on laajempi ja syvempi.

Tarkoitus on vaikuttaa suoraan arvot ja uskomukset yksi omistaa. Tarkoitus on juurtunut syvälle ihminen. Toisin tavoitteet, tarkoituksena voi b sanotaan olevan keskeinen ihmiselämälle.

Tavoitteet voidaan mitata taas tarkoitusta ei voida mitata. Vuonna tavoitteet, lopputulos voidaan nähdä taas tarkoitus, se ei ole kovin näkyvä. Tavoitteet voidaan myös kutsua tavoitteita tai tavoitteena, että henkilö haluaa. Tavoitteena on, että joka halutaan saavuttaa. Siihen liittyy Erityisten, realistisia ja saavutettavissa tavoitteita.

Tavoitteet on erityinen tavoite. Toisaalta, Purpose ei ole tietyn tavoitteen. Tavoitteet voivat olla lyhyellä aikavälillä pitkän aikavälin tai henkilökohtaisia. Kuitenkin tarkoitus ei voi olla lyhyellä tai pitkällä aikavälillä, vaan koskee vain jotain henkilökohtaista.

Tarkoitus voidaan kutsua kuin perustavanlaatuinen tarve ihminen, joka antaa merkityksen hänen toimia. On aina tarkoitus takana kaikki tavoitteet.Yhteenveto

1. Ihmiset yrittävät saavuttamaan tavoitteensa asettamalla määräajat. Toisaalta, määräajat eivät sovellu tarkoituksiin.

2. Tavoite voidaan kutsua piste halutaan saavuttaa. Toisaalta, tarkoitukseen voidaan kutsua syy yksi pyritään saavuttamaan tavoite.

3. Toisin kuin tavoite, tarkoitus on laajempi ja syvempi.

4. Tavoitteet voidaan mitata taas tarkoitusta ei voida mitata.

5. Tavoitteet on erityinen tavoite. Toisaalta, tarkoituksiin ei ole tietyn tavoitteen.

6. Tarkoitus voidaan kutsua kuin perustavanlaatuinen tarve ihminen, joka antaa merkityksen heidän toimintansa. On aina tarkoitus takana kaikki tavoitteet.