Ero Courier ja Cargo? 'Kuriiri'? vs 'Cargo'

Kun ihmiset haluavat lähettää kirjeen, dokumentin tai paketin joku, joka on toisella paikkakunnalla tai maassa, hän voi joko lähettää sen postiin tai lähetin välityksellä tai lastia yhtiö.

Vaikka se voi maksaa enemmän, käyttäen kuriiri tai lasti palvelu on nopeampi ja turvallisempi kuin käyttämällä postipalveluja. Ne tarjoavat tehokkaampi tapa lähettää ja toimittaa paketteja ja asiakirjoja.

Kuriiri on yritys tai henkilö, joka harjoittaa ja toimittaa posti, viestejä, ja paketteja. Se on premium-palvelu, joka tarjoaa nopean ja sitoutunut toimitus, turvallisuus, ja jatkuva seuranta postilähetyksistä ja paketteja.

Sen toiminta voi olla rajoitettu tiettyyn paikkakunnalla tai voi olla alueellinen, kansallinen tai kansainvälinen. DHL, UPS, FedEx, ja Aramex ovat maailman 'suurin ja luotettavin kuriiripalvelun palveluntarjoajille.

Lastien, joka tunnetaan myös rahti, ovat tavaroita tai kohteita, jotka kuljetetaan ja se on yleensä sijoitettu säiliöihin. Se voidaan kuljettaa:

??? Ships, jossa se on pinottu puisia kuormalavoja.
??? Ilma, joka on nopea ja sopii pilaantuvien tavaroiden.
??? Juna, jota yleensä käytetään terästä, puuta, hiiltä ja muita kaivosteollisuuden tuotteista.
??? Kuorma, joka on tavallinen liikennemuoto yrityksille kuten FedEx toimittaa rahtia.Lastien voivat sisältää vaatteita, tavaroita, materiaalit, kauppatavara, tavarat, tai muita esineitä. Karjan, raskaan kaluston, varaosat, matkatavarat ja muita kohteita kutsutaan myös lastien. Ne kulkeutuvat kotiseuduilleen määränpäähänsä ja toimitetaan kautta kuriiri tai rahtiyhtiöissä.

Rahtiyhtiöissä käytetään yleensä irtotavarana lastien tai jotka tarvitsevat erityistä käsittelyä ja hoitoa. Ne voivat käsitellä suuria lasteja ja lähettää niitä kaikkialla maailmassa. Ne voivat olla kalliita tai halpoja riippuen kohteita, jotka he ovat kuljettaa.

Kuriiripalvelut soveltuvat asiakirjoja ja pikkutavaroille ja ne, jotka ovat hyvin arvokkaita. Useimmat, elleivät kaikki, kuriiripalvelut ovat verkkosivustoja, joissa voit selata niiden tarjoamista palveluista ja niiden kustannuksista.

Ne ovat yleensä joko vain kuriiri tai rahtiyhtiöissä tai molempia. Suurimmat kuriiripalvelut yleensä käsitellä myös lastien, ja he käyttävät eri liikennemuotojen kuljettavat niiden pakkausten ja lastien.

Yhteenveto:

1. 'Courier' on yritys tai henkilö, joka harjoittaa ja toimittaa posti, viestejä, ja paketteja. 'Cargo' on rahdin tai kohteita toimitettavaksi, mutta se voi olla myös yritys, joka tuottaa kohteita.
2. Courier yritykset yleensä käsitellä pienempiä eriä, ja rahdin yritykset käsitellä suuremmilla.
3. Useimmat kuriiripalvelut ovat myös rahtiyhtiöissä, eli ne kuljetuksesta ja jakelusta sekä pieniä ja suuria kohteita. Kuriirit yleensä käyttää polkupyörää, moottoripyöriä tai kuorma kuljettavat paketteja ja postia, ja rahdin yritykset käyttävät laivojen, lentokoneiden ja junien kuljettaa kohteita toimitetaan.