Ero johtaja ja pääjohtajanOhjaaja vs pääjohtajan

Johtajat ja johtajien tärkeitä rooleja organisaatiossa, onko kyseessä oleva yhteisö on kannattavaa liiketoimintaa yritys tai voittoa tavoittelematon järjestö. Nämä kaksi tärkeää kannat ovat yleensä huipputason organisaatiorakenne, erityisesti päällä johtotasolla.

'Johtaja' on laaja termi henkilölle, joka toimii jäsenenä hallituksen, hallinto- ja valvontaelimen yrityksen tai organisaation. Päävastuu on johtajan on mange yrityksen tai organisaation mukaan kansallisten lakien ja lain organisaation, joka on määritelty yhtiön 'yhtiöjärjestykseen.
Hallitus voi olla monia luokituksia. Yksi tietyntyyppisten johtaja on johtaja. Vastine, tämän tyyppinen ei-johtaja.

Toiminnanjohtaja on henkilö, joka pidetään pään hallituksen. Toisin kuin sen vastine, johtoon osallistuvat päivittäiseen johtamiseen, toiminnan ja muut yrityksen tiedot.

Koska johtaja hallituksen johtajan jakaa vastuun koko hallituksen sen johtaja. Se on myös osa hänen tehtäviensä johtamaan lausunnon levyt, ja hän / hän on henkilö, joka yrittää kutsua hallituksen sisäiseen viestintään (kuten neuvoo ja puhuu muiden johtajien).Toinen tärkeä rooli johtajan on olla alkuun johtoon. Tämä kanta sisältää erityisiä johtotehtävissä ja on myös lopullinen valta tai päätöstä operatiivisia ja taktisia päätöksiä. Tästä johtuen korkealla ja johtavassa asemassa, yhtiö 's pääjohtaja tai toimitusjohtaja suodaan tähän asentoon.
Käsitellä näitä monia velvollisuuksia, Executive johtaja on oltava laaja, taitoja ja asiantuntemusta käsiteltäessä yrityksen / organisatorisia kysymyksiä ja osoitteet erilaiset huolet day-to-day toimintaa.

Sen lisäksi johdon puolelta, johtoon nähdään myös kantavana ja johtajia organisaatioissaan. Otsikko on sovellettavissa myös erityisiä johtajat eri osastojen kuten markkinoinnin, mainonnan, rahoitus, henkilöstöhallinto, tuotteiden ja palvelujen tarjoamisen, ja muut yhtiön osastoille.

Yhteenveto:

1. 'johtaja' on hyvin laaja otsikko henkilölle, joka työskentelee huipputason hallinnoinnista voittoa yritys tai voittoa tavoittelematon järjestö. Samaan aikaan, otsikko 'johtaja' on tietyn tyyppisen johtaja. Muunlaiset johtajat ovat erityisesti: johtaja, sisä- johtaja, ulkopuolella johtaja, ja toiset.
2. Hallitus on erilaisia ​​toimintoja riippuen yrityksen tarpeiden. Kaikki johtajat ovat osa hallituksen. Pää tämän ryhmän johtajien on johtaja.
3. johtaja hallituksen johtajan vastuulla johtaa ja kommunikoida lausunnot hallituksen muille persoonia yritys. Esimerkkejä näistä muista persoonallisuuksien kuuluvat työntekijät ja sidosryhmät.
4. Pääjohtaja myös muihin tehtäviin. Muut tehtävät sisältävät day-to-day toimintaa ja hallintoa, johtaja ja motivoija työntekijöiden yhtiöstä, ja vastuut tiettyihin osastojen yritys.
5. otsikko johtajan annetaan huipulle kaukalo yrityksen tai organisaation. Sitä sovelletaan myös pään erityinen osastosta yrityksessä.