Ero Duty ja tariffinDuty vs Tariffi

'Duty' ja 'tariffi' ​​ovat molemmat muodot määrättyjen verojen hallitus tavaroista, jotka tuodaan jonkin muun maan. Tariffi suojaa kotimaisen teollisuuden maan markkinoilta rajoittamalla määrä tavaroita kaupan ja tuottaa tuloja valtiolle. Tulli on välillinen vero, joka on jälleen asettamat maan hallituksen suojella kotimaista teollisuutta ja myös tuloja. Ne ovat pohjimmiltaan kuin kulutusvero tuotujen tavaroiden muiden kansojen. Kaksi sanaa käytetään joskus toistensa. Kun hallitus ja talous mainitaan sana 'tariffi' ​​on enemmän asianmukaisesti käytetään, ja kun hinnat keskustellaan ja mainitun määrän, sitten käytetyt sanat ovat 'velvollisuus' tai 'velvollisuus'. Termi 'velvollisuus' viittaa myös tullin mukaan lukien tavaran yhden henkilön tuomassa jotain toisesta maasta kuin henkilökohtaiseen käyttöön kohde.

velvollisuus
On olemassa erilaisia ​​sanoja käytetään viitaten velvollisuus. Tietyn tullin pidetään välillistä veroa hallituksen kansakunnan tuotujen tavaroiden aikana kansainvälisessä kaupassa. Se on toinen suosittu sana 'tariffi' ​​ja viittaa listan hyödykkeiden sekä niiden hinnat. Tuontitulli on velvollisuus, jota kannetaan jonkin hallituksen tavaroista, jotka tuodaan. Vientitullia viittaa kantamiin hallituksen vientituotteiden. Valmisteverolla nähdään myös kulutusvero, koska se perimä hallituksen kuluttajiin.

tulli
Tariffi määritellään muoto tullin tai kannetaan tavaroiden suojaamistarkoituksissa ja tulojen osalta silloin, kun niitä kuljetetaan yhdeltä tulli alueelta toiselle. Se määritellään myös kattava luettelo tai aikataulua kauppatavaraa tai tavaroiden mukana niiden hinnat, jotka on maksettava kunkin kohteen määräysten mukaisesti ja sääntöjen hallituksen.

Tariffit pidetään määrää, joka on maksettava kansakunnan kaupankäynnin tuotteiden vientiin tai tuontiin. Hinta tavaran kauppaa kasvaa aina kyse tariffien määräämiseen tuotteille. Tullimaksut ovat kerätyt tulot tariffi veroista.Tariffit ovat hyödyllisiä kansalle ne auttavat ansaita tuloja valtion ja myös auttaa nostamaan maan 'bruttokansantuotteesta. Avulla suojatullien, alikehittyneiden ja ei-kilpailevat kotimaisen teollisuuden maan saavat kannustusta ja kannustimia kilpailuun. Se auttaa myös valvoa kauppaa kahden kansojen.

Tariffit harvoin määrätty vientituotteiden ja enimmäkseen määrätty tuontitavarat. Ne ovat kulutusveroja siis aina maksaa ylimääräistä rahaa kuluttajalle. Tariffit rajoituksia käytetään ohjaamaan ulkomaisten tuotteiden pääsy kotimarkkinoilla maan.

Yhteenveto: