Ero Vastuu ja viranomaisenVastuu vs Authority

Vastuut ja valtuudet on kaksi asiaa, jotka kulkevat käsi kädessä. Ihmiset, jotka ovat autoritaarinen asemassa on enemmän vastuuta, jotka tulevat voimalla viranomaisen. Authority mukana erityisiä taitoja, enemmän tietoa, ja laaja kokemus, tai ehkä johtuu iän ja minkälaista koulutusta henkilö on saavuttanut elinaikanaan. Esimerkiksi vanhemmilla on oikeus tehdä päätöksiä lapsilleen kunnes ne eivät kasvaneet riitä tekemään päätöksiä itse. Vanhempi-useimmat ihmiset organisaatiossa on valtuudet tehdä päätöksiä voitto koko organisaation.

Vastuu, toisaalta, on toinen sana answerability. Kun yksi on vastuussa joitakin toimia tai on otettava vastuu seurauksista toimia, toteuttaa joko itse tai joku muu, jolle ne ovat vastuussa, tämä on answerability tai vastuuta. Seuraukset voivat olla hyvä tai huono, mutta vastuullisuutta on ottanut henkilö, joka on vastuussa. Se on nähty, että ihmiset, jotka ovat viranomaisen vastaavat yhdistetyn toimista tai tuloksista koko organisaation. Esimerkiksi jos yritys menee hyvin, toimitusjohtajalle arvostetaan hänen työpanoksestaan ​​hän on valtuudet tehdä päätöksiä sekä rankaisemaan tai palkita ketään, joka ei toimi etujen yhtiön. Ei ole väliä kuka tekee virheitä, vanhempi tai nuorempi henkilö yhtiö, tulokset, jotka tapahtuvat johtuen toimet on vastattava hyväksytyn ylimmän useimmat ihmiset.

Vastaavasti vanhemmat on valtuudet komento tottelevaisuus lapsistaan. Ei ole väliä miten ne istuttaa kuuliaisuus tai kurinalaisuutta heidän lapsensa, heidän toimintansa joko hyvä tai huono ovat vastuussa vanhemmat. Vanhemmat ovat vastuussa ja on lientä tai luotto lapsille. Vastuu ehdottomasti liittyy tekemässä tiettyjä tehtäviä ja kohtuullisessa tavalla. Vastuu liittyy ihmiset ovat kohtuulliset ja joilla velvollisuus ilmoittaa muille mitä on tehtävä. Se liittyy myös esille tiettyjä suhteita yksi on muiden kanssa.Valtuudet ja vastuu voisi mennä käsi kädessä, mutta toisinaan ihmiset, jotka ovat tai valtuutuksia päättää siirtää vastuun toiset paljon asioita. Ihmiset viranomaisella on valta. Siten he selviävät pakoile vastuuta liikaa. Henkilö viranomainen voisi joskus tehdä virheitä ja olla vastuussa siitä. Näin voimme sanoa, että viranomainen on periaatteessa valta tehdä päätöksiä, valta käskeä muita ja sulkea muut, mutta se ei välttämättä tarkoita, että henkilö on vastuullinen henkilö, joka on valmis olemaan vastuussa ihmiset, joille hän on auktoriteetti . Kun taas vastuuhenkilö ei ehkä arvovaltaisin henkilö, mutta oltava kohtuullisia ja riittävän taitavia olla vastuussa.

Yhteenveto: