Ero PPK ja CCKPPK vs CCK

Jos 'uudelleen johtaja, esimies tai joukkueen johtaja on yrityksen organisaatio, siellä on tarvetta voit oppia OD, tai organisaation kehittäminen. Tämän on termi tunnetaan Process Improvement, johon liittyy useita toimia tunnistaa, analysoida ja parantaa tietyn yrityksen prosessi. Luonnollisesti tavoitteena kaikkien näiden on mahdollistaa organisaatio vastaamaan uusia ja nykyiset tavoitteet, ja sen tavoitteet.

Yhdessä tavoitteena on parantaa yrityksen 'prosesseja, on olemassa muita asioita, jotka sinun täytyy oppia' ', joka sisältää PPK ja CCK.

Ensinnäkin, let 's katsoa mitä PPK on noin. Kutsutaan myös Process Performance Index, tämä on periaatteessa arvioitu arvo kyky liiketoimintaprosessien aikana alkuasetukset. PPK tapahtuu ennen vaiheeseen, jossa se käy läpi tilastollisen valvonnan.

CCK, toisaalta, viittaa prosessikyvykkyyden Index, tai Ratio. Kuten nimi kertoo, se on tilastollinen mitta prosessikyvykkyyden jossa määritellään kyky prosessi tuottaa lähdön mukaan määritellyissä rajoissa.

Jos 'uudelleen ylemmän hallintaan yrityksen organisaatio, se myös auttaa, jos olet perehtynyt miten ja milloin käyttää näitä kahta yksikköä. CCK on parasta käyttää lyhyen aikavälin sovelluksia, kun PPK on parasta käyttää pitkäaikaiseen sovellukset.

Jos tavoitteena on oppia tietty prosessi vaihtelu vaikuttaa yrityksesi 'kyky vastata asiakkaalle' s tai asiakkaan 's vaatimukset, niin CCK on mitä sinun pitäisi käyttää. PPK, toisaalta, on paras käyttää, jos vain haluavat oppia paljon vaihtelua prosessin näyttelyitä.Lisäksi CCK kertoo mitä tietty liiketoimintaprosessien pystyy tekemään tulevaisuudessa, kun PPK osoittaa, kuinka sama prosessi on suoritettu aikaisemmin. Kun pääset kohtaan tilastollisen valvonnan, näet, että nämä kaksi arvoa tullut lähes sama '', mutta kun on suurella marginaalilla, se tarkoittaa, että jalostaa olet käsistä.

Yhteenveto:

1. PPK on arvioitu arvo kyky liiketoimintaprosessien aikana alkuasetusten, kun CCK on prosessi kyvykkyysindeksi tai suhde.

2. PPK on parasta käyttää pitkän aikavälin sovelluksia, kun CCK on parasta käyttää lyhyen aikavälin sovelluksia.