Ero sähköisen liiketoiminnan ja sähköisen kaupankäynninSähköisen liiketoiminnan vs sähköisen kaupankäynnin

Internet on tehnyt yritysten vuorovaikutusta monitahoinen. Ihmiset voivat nyt tehdä liiketoimintaa kuten ostaa asioita, transact, ja suorittaa toimintojen internetissä. Kuluttajat ja yritysten omistajat / johtajat nykyään saavat nyt ja mitä he haluavat poistumatta rajojen huoneissaan kunhan ne on kytketty Internetiin.

Termit sähköisen liiketoiminnan ja sähköisen kaupankäynnin nyt usein nähty ja käytetään keskenään. Kuitenkin vaikka liittyvät, niitä on eri merkityksiä. 'E' etuliite tarkoittaa 'sähköinen' joka connotes tahansa toiminnan tai liiketoimen tapahtuu ilman fyysistä vaihtoja tai kontakti. Tekemisissä tehdään sähköisesti tai digitaalisesti, asia mahdollisti kanssa harppauksin kehittäminen digitaalisen viestinnän.

E-kaupankäynti merkitsee liiketoimia Internetissä jossa osapuolet liittyy joko myyntiä tai ostoa. Liiketoimet toteutettiin verkkokaupan periaatteessa liity siirtoon tai luovuttamiseen omistuksen ja oikeudet tuotteita tai palveluita.

Teknisesti, sähköinen kaupankäynti on vain osa sähköisen liiketoiminnan koska määritelmän, sähköisen liiketoiminnan tarkoittaa kaikkia verkossa liiketapahtumat mukaan lukien myynti suoraan kuluttajille (sähköinen kaupankäynti), jossa käsitellään valmistajat ja toimittajat, ja suorittaa vuorovaikutusta kumppaneiden kanssa. Tiedonvaihto kautta keskitettyyn tietokantaan tehdään myös sähköisen kaupankäynnin. Business toiminnot ovat vain rajoitettu yrityksiin 'teknisiä resursseja.

E-kaupankäynti sisältää lähinnä rahaa vaihtoa liiketoimet. Sähköisen liiketoiminnan, koska se on laajempi, se ei rajoitu rahaliikenteessä. Kaikessa liiketoiminnassa ovat mukana, kuten markkinointi, tuotesuunnittelu, tarjonnan hallintaan, jne

E-liiketoiminta on kyse siitä, että erinomaisia ​​tuotteita, aivoriihi ja antaa laadukasta palvelua, suunnittelu tuotteesta altistumisesta ja sen suorittamista. No, tietenkin, sähköinen kaupankäynti on olennainen osa sähköisen liiketoiminnan prosessi, mutta suppeassa merkityksessä, se on toimintaa myyminen ja ostaminen.Yhteenveto:

1. E-liiketoiminta on laajempi ja sähköinen kaupankäynti on vain piirre tai osan siitä.

2. Verkkokaupan kattaa vain liiketoimet kuten osto ja myynti tavaroiden ja palvelujen Internetissä.

3. Verkkokaupan merkitsee pääasiallisesti raha- kauppaa ja sähköisen liiketoiminnan, rahaliikenne ei tarvita.