Ero First Class ja Priority MailFirst Class vs Priority Mail

USPS, täysin tunnetaan US Postal Service, on ollut antaa asiakkailleen luotettu jakelupalvelu sekä yritys- että yksityisasiakkaille muodoissa jo vuosia ympäri maailmaa. Heidän postituspalvelut tulevat eri hintoja riippuen toimitus olet 'Haluaisitko tehdä.

Ensimmäisen luokan Mail on yksi niiden monista paikallisia ja kansainvälisiä palveluita. First Class on mainostetut kaikkein kustannustehokkain tapa postituksen jopa tietyn painon rajoitus, tietenkin. Kun aiot ottaa USPS toimittaa postisi kautta First Class, et 'll jo annettava kaivattua pääsyä niiden sivusto, joka tarjoaa paljon tärkeää tietoa etenemisestä toimitukseen. Tämä palvelu on saatavissa myös Priority Mail joka on luultavasti yksi syy, miksi nämä kaksi usein on sekoitettavissa keskenään.

Tunnistaa ensimmäisen luokan kirjeenä toimituksia Priority Mail, yksi tekniikka on määrittää asiakirjalle tai postin jakelusta. Jos se muodostuu käsin tai koneella kirjoitettuja kirjeitä, tavalliset laskut, postikortteja, putket, paksu ja iso kirjekuoret, pienet laatikot ja esitteitä, sitten todennäköisimmin tämä paketti on tarkoitettu First-luokan toimitus. Priority Mail on rajoitetumpaa tapa postituksen oman asioita tai asiakirjoja, koska se sallii vain voit lisätä kohteita, jotka voivat mahtua niiden annetaan tasainen kirjekuoria tai mini laatikot. Se kestää yleensä 2-3 päivää oman postia vastaanotettavaksi.

Hinta lähettää sähköpostin kautta First Class on erittäin riippuvainen erään 's kokoa, painoa, ja määränpää verrattuna Priority Mail joka yleensä on vahvistettu hinnat sen tietyn kirjekuoria ja laatikot. First-Class Mail kulkunopeutta on myös riippuvan määränpäähän. Valitsemalla First-Class Mail toimitus oikeuttaa myös asiakirja, jossa päivämäärä lähetit kohteen postitukseen C tämä tunnetaan yleisesti Certificate of Mailing.Ensimmäisen luokan Mail on monia spesifikaatioita lähettämisen kohteita osalta erä 'painon ja koon. Kirjekuoret, postikortit ja kirjeet kaikilla on vastaavia ulottuvuus ja painotiedot. Sillä Priority Mail paketteja, kaikki kohteet ei pitäisi' t ylitetä 70 lbs. On myös monia muita rajoituksia, joita on noudatettava lähetettäessä kohteita, jotka jo mennä yli niiden koko ja paino rajoituksia.

Molempien mail vaihtoehtoja kuitenkin lisämaksuja voidaan soveltaa toimitus vahvistus, erikoiskäsittelyä, ja vakuutus muiden joukossa jotta saadaan enemmän turvallisuutta toimituksen. Kaksi toimitus tyypit voivat myös lähettää kohteita kansainvälisiin kohteisiin.

Yhteenveto:

1. Ensimmäisen luokan Mail on yleensä halvempaa kuin Priority Mail.
2. nopeus lähettämällä kohteen kautta First Class on hyvin riippuvainen siitä, missä määrin sen määränpää on. Yleensä se on 2-5 päivää, vaikka ei ole taattu.
3. Priority Mail annetaan yleensä 2-3 päivän kuluessa lähettämästä ja ei myöskään ole taattu.
4. lähettämiensä kohteen kautta First Class on erittäin riippuvainen sen koosta ja painosta.