Ero toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtajaToimitusjohtaja vs puheenjohtaja

Ehkä olet jo kuullut Bill Gates ja Steve Ballmer Microsoft. Olet todennäköisesti olettaa, että Gates on pää honcho valtavan yrityksen ja Ballmer on oikean kätensä. Koska itse asiassa, ja laittaa se enemmän tarkat ehdot, Bill Gates toimii puheenjohtajana ja Ballmer toimii toimitusjohtajana Microsoft.

Monet usein olettaa, että toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, on lopputilanne olemassa tiettyä yritystä. No, se on todella totta, että monet toimitusjohtajat ovat omistajat itse tai top koirien eri organisaatioiden. Mutta se ei välttämättä tarkoita, että toimitusjohtajan asema on aina olettaa yrityksen omistajien eikä asema on huipputasolla.

Olettaa toisin tekisi Bill Gates mennä alle Steve Ballmer ja tiedät, että Gates, eikä Ballmer, on kärkeen pyramidin kun Microsoft on huolissaan. Ottaa sanoi, että se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että on puheenjohtaja on varmasti enemmän arvostettuja kuin tulossa toimitusjohtaja.

On hyvin yleistä, että ihmiset ajattelevat, että toimitusjohtajat ovat alkuun koirat yrityksen, koska ne nähdään usein toiminta tekee kaikki valtuuskunnan ja tavaraa. Heillä on valta kaikki työntekijät, operatives, virkamiehet, ja muun johdon. Periaatteessa toimitusjohtaja on mestari yrityksen 's koko toiminnan ja toiminta.

Toimitusjohtajat keskittyä strategisiin kysymyksiin mukaan yrityksen 'missio ja tavoitteet. Toimitusjohtaja on laivan kapteeni, mutta hän on vastuussa yrityksen' hallitus ja sen puheenjohtaja.

Suorituskyky toimitusjohtajan lopulta arvioi hallituksen jäseniksi joka perustuu pääasiassa yrityksen 's onnistumisen tai epäonnistumisen. Vaikka suurta strategiaa ja toteuttamista ratkaiseva menettelyt voivat näyttää olevan viimeinen sana toimitusjohtajien, he voivat' t edetä tietyllä menettely ilman hyväksyntää hallituksen tapauksissa kriittisissä tilanteissa.Se menee myös sanoa, että toimitusjohtaja 'päätökset voidaan kumota hallituksen. Toimitusjohtaja' s työ on hyvin riippuvainen tyydyttävällä hallituksen jota johtaa puheenjohtaja. Siksi vuoteen teknistyvälle puheenjohtaja on ylivoimainen toimitusjohtajan.

Hallitus suojelee sijoittajia edun kannattavuuden ja vakauden yhtiön ja toimitusjohtajan toimii ulos toimintaohjelma, hyväksytty puheenjohtaja ja hallituksen. Toimitusjohtajat yleensä ehdottaa strategisia suunnitelmia ja puheenjohtaja ja hallituksen on hyväksyttävä ehdotukset.

On kuitenkin syytä huomata, että on olemassa voimatasapaino välillä puheenjohtaja ja toimitusjohtaja toimitusjohtajana on oikeus nimittää hänen johtajia, jotka puolestaan ​​ovat vakuuttaneet hallituksen paikkaa. Ei ole harvinaista nähdä puheenjohtaja toimii myös yhtiön toimitusjohtajana.

Yhteenveto;

1. Teknisesti puheenjohtaja on ylivoimainen toimitusjohtajan.
2. Puheenjohtaja on perimmäinen pomo yrityksen.
3. Toimitusjohtaja johtaa yhtiön kannalta toimeenpanossa esityslistan hallituksen hyväksymä jota johtaa puheenjohtaja.
4. Toimitusjohtaja voi antaa ehdotuksia ennen puheenjohtajan ja hallituksen.
5. toimitusjohtajat nähdään usein toimia, koska ne ovat aktiivisia päättäjiä suhteen yrityksen toiminnan.
6. toimitusjohtaja 's työsuhdeturva riippuu tyydyttävällä puheenjohtajan ja hallituksen.