Ero MSOC ja Six SigmaMSOC vs Six Sigma

Six Sigma ja MSOC ovat kaksi eri liikkeenjohdon strategioita, jotka on kehitetty kaksi erilaista yritystä. Ne eroavat toisistaan, koska MSOC on suhteellisen uudempi kuin Six Sigma, ja se on lisätty joitakin uusia konsepteja. Six Sigma-ohjelma on ohjelma tai johdon strategia, joka oli alansa edelläkävijä ja sitä on käytetty monet yritykset, koska se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön.

Six Sigma
'Six Sigma' on ohjelma, joka on kehitetty Motorola, USA. Se on liikkeenjohdon strategia, joka otettiin käyttöön ensimmäisen kerran vuonna 1986. Sen käyttöönoton jälkeen se on laajalti käytössä monissa eri teollisuudenaloilla.

Päätavoitteena Six Sigma on parantaa kaikkien lähdön prosessit. Tämä parannus saavutetaan tunnistamalla virheitä tai puutteita ja sitten poistamalla virheiden syyt. Se keskittyy myös minimoida vaihtelua liiketoimintaprosesseja ja valmistus. Six Sigma käyttää laadunhallinnan menetelmiä ja tilastollisia menetelmiä ovat erityisesti koulutettuja ihmisiä organisaatio, joka voi auttaa kustannusten vähentämisessä ja voittoa kasvua. Nämä ihmiset ovat eri varmentamistasot kuten; 'Musta vyö', 'vihreä vyö' jne Ominaisuudet Six Sigma ovat:

Liiketoiminnan menestys on tärkeää saavuttaa ennustettavissa prosessin tuloksia kuin vähentää prosessin vaihtelua. On myös tärkeää saavuttaa vakautta jatkuvia ponnisteluja.
Liiketoimintaprosessit ja valmistus voidaan parantaa jatkuvasti analysoimalla, mittaaminen ja rajoittaminen.
Saavuttamiseksi ohjelma, joka ylläpitää sitoutumista vaaditaan paitsi koko organisaation vaan myös johdon ylimmällä tasolla.MSOC
'MSOC' tai 'Management System ja Operating Control' on hallintaohjelma kehittämä BellSouth vuonna 2004. Se on ohjelma, joka on nyt käytössä kentän ryhmien Kaakkois. MSOC jossa yhdistyvät työn mittaus, prosessien hallinta, hallinnassa, ja kehittäminen ihmisiä. Tämä ohjelma on nähty luovat erinomaiset nopeus tuottavuutta toimintojen ja prosessien hallintaan. MSOC korostaa laadun parantamiseen ja suorituskykyä käyttämällä indikaattoreita, jotka keskittyvät suorituskykyä, palvelu, laatu, ja tehokkuutta. Jotkin MSOC ovat:

Jos haluat hallita liiketoimintaa tehokkaasti, että ohjelmassa esitetään nostovoimaa mahdollisuuksia.
Selkeät tulostavoitteet päivittäin vahvistetaan.
Se tarjoaa tietyn kehyksen ja pelisäännöt parantamiseen.
Se auttaa parantamaan kykyä organisaation parantaa työntekijöiden ammattitaidon ja omaksua tehokas käytäntöjä.
Se auttaa poistamaan ei-lisäarvoa tehtäviä ja tasapainottamalla työmääriä ja resursseja.

Yhteenveto:

1. Six Sigma on kehitetty ja otettu Motorola, USA, vuonna 1986 taas MSOC on kehitetty ja otettu BellSouth vuonna 2004.