Ero budjetointi ja ennustaminenBudjetointi vs ennustaminen

Budjetointiin ja ennustamiseen kaksi toimintoja, käytetään usein myynti- ja yleisen liiketoimintaympäristön. Vaikka molemmat käsittelevät rahaa hallinnan ja ovat osa liikkeenjohdon, budjetointi ja ennustaminen ovat kaksi täysin eri toimintoja ja ei tule käyttää vaihdellen.

budjetointi

Budjetointi tarkoituksena on selvittää yrityksen kustannukset tarjoamalla mittarin tai kiintopisteenä joten yhtiö ei ylitämme ja vielä että se voi tehdä muita ratkaisevia liiketoimintaa. Se on muodoltaan laskentataulukon osoittaa yksityiskohtainen kirjanpito kulujen tiettynä ajanjaksona. Erityisesti se liittyy tallennus kuluja, varoja ja odotetaan voittoja toimia vertailukohtana tuleville suunnitteluun, arviointiin, ja muita toimintoja.

Budjetointi on hyvällä tehdään vuosittain, vaikka joissakin tapauksissa se voidaan tehdä viikoittain, kuukausittain tai neljännesvuosittain riippuen liiketoiminnan luonteen. Se voi johtaa tulevia säästöjä tai menoja riippuen luvut. Sanomattakin on selvää, valmiussuunnitelmat (esimerkiksi vaihtoehtoisia varoja tai odotettavissa oleviin tuloihin) voidaan kehittää tämän prosessin aikana.
Budjetointi on eri tyyppisiä luokitellaan sen mukaan, toiminta ja yhteydessä, jossa sitä käytetään. Se sisältää liike budjetoinnin, perhe budjetointia, ja henkilökohtaisen budjetoinnin.

ennustaminen

Ennustaminen, toisaalta, on teko ennustaa trendejä ja tulevaisuuden toimintaa tietyllä teollisuuden tai yritys. Yleensä ennustaminen aiheuttaa mahdollisia tai odotettavissa tuloja tai alkuperästä mainittujen tuloja. Ennustaminen auttaa budjetoinnissa tarjoamalla odotettu määrä varsinaisen budjetin. Perustuen ennustettu tiedot, ihmiset sitten pystyvät toteuttamaan tarvittavat toimet ylläpitää tai lisätä tuottavuutta.Ennustaminen jossa verrataan tietoja ja annetaan vaihtoehtoisia skenaarioita. Ulkoiset ja sisäiset tekijät voivat vaikuttaa ennusteen joten on tärkeää ottaa huomioon yrityksen 'taloudellista tilannetta, asema teollisuudessa, ja monia muita asioita.

Toisin budjetointi että yleensä tehdään vuosittain ennusteita voidaan tehdä useammin. Mutta kuten budjetointia, se on muodoltaan laskentataulukkoon tai kirjallinen raportti koostuu ennusteita, liikkeet, ja suosituksia.

Ennustaminen voi kuulua erityyppisiä: laadullinen, määrällinen, selittäviä, ja aika-menetelmiä.

Yksinkertaisesti sanottuna, budjetointi määritellään taloudellinen tavoite taas ennustaa pankkien ennuste tulevasta tuotosta suhteessa historiallisia ja nykyajan tila vaivaa.

Yhteenveto:

Budjetointiin ja ennustamiseen ovat kaksi eri, mutta siihen liittyviä liiketoimintaa, että yhtiö tekee tiettynä aikana. Molemmat toimet pidetään sisäisenä työkaluja, jotka toimivat yhdessä organisaation sisällä. Molemmat toimet ovat yleensä osa hallinnon ja toiminnan tietty liike.

Budjetointi on käytännössä arvioida yrityksen 's rahaa ja tulevia tuottoja. Yleensä merkitsee laskettaessa nykyisen yrityksen varat, odotetut tulot ja menot. Toisaalta, ennustaminen on käytännössä ennustamiseen jossa odotetaan tulot tulevat alkaen ja jos on tarvetta nostaa pyrkimyksiä päästä tiettyyn kohteeseen.

Budjetointi on kaava, ja se edellyttää yleensä raha ja taloudellinen termejä, kuten käteistä, kulut, ja varat. Ennustaminen liittyy myös rahaa jonkin verran, mutta se ei vaadi kaava raportit tehdään yleensä kerronnan tavalla. Vuonna ennustaminen on myös kysymys vaivaa ja työvoimaa luomaan tarvittavat tulot tai säilyttää nykyiset toimet asetettu tietyllä liikevaihtotavoite.